Wij zoeken jou!

Kom werken bij Leadrs

“Bij ons mag je doen wat je het leukste vindt”. Want als je doet wat je het leukste vindt ga je excelleren en zorg je ervoor dat de resultaten bij onze klanten steeds beter worden. Herken je jezelf in de volgende zaken: voorop lopen, resultaten maximaliseren, doorzetten & zelf oplossen, zelfontplooiing, eerlijkheid, positiviteit, Brabants, Bourgondisch? Dan ben jij wellicht de Leadr waar wij op zoek naar zijn!

Wij zijn Leadrs.

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert aan sales en rendement. Onze naam is een ode aan onze klanten, ofwel ambitieuze organisaties die op zoek zijn naar naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, benchmarks en onderscheidende concepten om de concurrentie voor te blijven.

We maken ambitieuze ondernemingen online marktleider. Wij zorgen dat resultaatgerichte ondernemers, marketing, hrm en sales managers hun targets halen en hun concurrenten voor blijven. Als je met ons werkt krijg je toegang tot benchmarks, specialistische online marketing kennis & creatieve onderscheidende concepten. Je kiest een partner die sneller dan andere bureaus resultaten laat zien doordat we met onze infrastructuur & tools een sales/recruitment funnels op maat bouwen. Hiermee kunnen we data inzichten geven, sturen op je doelen en KPI’s en inzichtelijk maken wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst, zodat je online concepten en campagnes meer renderen. Volgens Google behoren we tot de top 3% in EMEA en top 15 in de Benelux.
 
Tim Santbergen Leadrs
Iedere dag heb je weer zin om naar Leadrs te gaan door de fijne werksfeer waar je tegelijkertijd wordt uitgedaagd om steeds beter te worden.
SEA Consultant
Erhan Ocaktar Leadrs
Resultaat behalen, gezelligheid en top collega's. Drie ingrediënten die werken bij Leadrs zo leuk maken!
Social & E-mail Consultant
Vera Luijkx Leadrs
Het team is geweldig, we werken hard maar we spelen ook hard. We weten hoe we plezier moeten maken op kantoor en daarbuiten.
SEO & CRO Consultant
Stanley Link Leadrs
Wat ik gaaf vind aan Leadrs is dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. En alle leuke feestjes en uitjes uiteraard 😉
Senior SEA & Display Consultant

Jobs for winnrs.

Bij Leadrs zijn we op zoek naar nieuwe spelers. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Ben jij een echte Leadr? Solliciteer dan direct en zet jezelf in onze opstelling!

40 uur
HBO / WO
VERVULD!

Junior Social Media Marketeer

Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een ‘nieuwe Leadr’ die ons team komt versterken.
40 uur
HBO / WO

Junior Online Marketeer

Word jij heel enthousiast van jezelf dagelijks uitdagen en het onderste uit de kan te halen voor jouw klanten? Let dan vooral even op!

Ben jij een Leadr?
Doe de test!

01/10

01/10

Onze klanten

Benieuwd voor wie je gaat werken? Hieronder vind je een overzicht van onze klanten.

WANNAsup
Tonke
Tonke

Meer weten over Leadrs? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Schrijf een bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.