Wij zoeken jou!

Kom werken bij Leadrs.

“Bij ons mag je doen wat je het leukste vindt”. Want als je doet wat je het leukste vindt ga je excelleren en zorg je ervoor dat de resultaten bij onze klanten steeds beter worden. Herken je jezelf in de volgende zaken: voorop lopen, resultaten maximaliseren, doorzetten & zelf oplossen, zelfontplooiing, eerlijkheid, positiviteit, Brabants, Bourgondisch? Dan ben jij wellicht de Leadr waar wij op zoek naar zijn!

Wij zijn Leadrs.

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert aan sales en rendement. Onze naam is een ode aan onze klanten, ofwel ambitieuze organisaties die op zoek zijn naar naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, benchmarks en onderscheidende concepten om de concurrentie voor te blijven.

We maken ambitieuze ondernemingen online marktleider. Wij zorgen dat resultaatgerichte ondernemers, marketing, hrm en sales managers hun targets halen en hun concurrenten voor blijven. Als je met ons werkt krijg je toegang tot benchmarks, specialistische online marketing kennis & creatieve onderscheidende concepten. Je kiest een partner die sneller dan andere bureaus resultaten laat zien doordat we met onze infrastructuur & tools een sales/recruitment funnels op maat bouwen. Hiermee kunnen we data inzichten geven, sturen op je doelen en KPI’s en inzichtelijk maken wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst, zodat je online concepten en campagnes meer renderen. Volgens Google behoren we tot de top 3% in EMEA en top 15 in de Benelux.
 
Het team is geweldig, we werken hard maar we spelen ook hard. We weten hoe we plezier moeten maken op kantoor en daarbuiten.
SEO & CRO Consultant
Word jij onze nieuwe Leadr?
Wat ik gaaf vind aan Leadrs is dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. En alle leuke feestjes en uitjes uiteraard 😉
Teamleider en SEA & GTM Consultant
Anke Beekmans - Leadrs
Samen met het team en onze klanten mooie resultaten behalen en deze successen samen vieren. Daar word ik enthousiast van!
Teamleider, Manager Kennis & Innovatie en Senior SEO & CRO Consultant

Jobs for winnrs.

Bij Leadrs zijn we op zoek naar nieuwe spelers. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Ben jij een echte Leadr? Solliciteer dan direct en zet jezelf in onze opstelling!

40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een junior online marketeer met 1 tot 2 jaar ervaring in online marketing. Je komt te werken in een gezellig team, midden in het centrum van Breda!
40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een SEO specialist met 2 jaar ervaring in online marketing. Als SEO specialist bij Leadrs kom je te werken in een gezellig team met een kantoor midden in het centrum van Breda.
40 uur
HBO / WO
Word jij heel enthousiast van jezelf dagelijks uitdagen en het onderste uit de kan te halen voor jouw klanten? Let dan vooral even op!

Ben jij een Leadr?
Doe de test!

01/10

01/10

Onze klanten

Benieuwd wie onze klanten zijn? Hieronder vind je een overzicht van de klanten die de keuze hebben gemaakt om samen met ons voor de winst te gaan. En voor hen ga je werken!

Puur Groenprojecten B.V.

Surplus Groep

Dentaid

Van Loon

Kemkens

Actief Werkt!

Nederlandse Obesitas Kliniek

Kober kinderopvang

Ik Blink Groep B.V.

Hanssen Footcare

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Wonen Zuid

Rust-Oleum

Ceban

TriGlobal

Lunet

BuitenHof Tuinmeubelen

Arendse Group B.V.

MakDo

Niek Roos B.V.

Niek Roos

Meyco

Dichterbij

Artzinnig

Spotler

BuitenHof Tuinmeubelen

Tonke

4Dental

Ames Autobedrijf B.V.

Clinias

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V.

West Consulting

DKPS

Patagonia Consultants B.V.

Meester Advocaten

Pluryn

Standby Thuiszorg B.V.

Kappa Koerier

Meer weten over Leadrs? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Schrijf een bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.