Wij zoeken jou!

Kom werken bij Leadrs.

“Bij ons mag je doen wat je het leukste vindt”. Want als je doet wat je het leukste vindt ga je excelleren en zorg je ervoor dat de resultaten bij onze klanten steeds beter worden. Herken je jezelf in de volgende zaken: voorop lopen, resultaten maximaliseren, doorzetten & zelf oplossen, zelfontplooiing, eerlijkheid, positiviteit, Brabants, Bourgondisch? Dan ben jij wellicht de Leadr waar wij op zoek naar zijn!

Wij zijn Leadrs.

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert aan sales en rendement. Onze naam is een ode aan onze klanten, ofwel ambitieuze organisaties die op zoek zijn naar naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, benchmarks en onderscheidende concepten om de concurrentie voor te blijven.

We maken ambitieuze ondernemingen online marktleider. Wij zorgen dat resultaatgerichte ondernemers, marketing, hrm en sales managers hun targets halen en hun concurrenten voor blijven. Als je met ons werkt krijg je toegang tot benchmarks, specialistische online marketing kennis & creatieve onderscheidende concepten. Je kiest een partner die sneller dan andere bureaus resultaten laat zien doordat we met onze infrastructuur & tools een sales/recruitment funnels op maat bouwen. Hiermee kunnen we data inzichten geven, sturen op je doelen en KPI’s en inzichtelijk maken wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst, zodat je online concepten en campagnes meer renderen. Volgens Google behoren we tot de top 3% in EMEA en top 15 in de Benelux.
 
Iedere dag met plezier naar kantoor om zowel jezelf te ontwikkelen als je klanten te helpen om het beste resultaat te behalen.
SEA Consultant
Iedere dag heb je weer zin om naar Leadrs te gaan door de fijne werksfeer waar je tegelijkertijd wordt uitgedaagd om steeds beter te worden.
SEA Consultant
Wat ik gaaf vind aan Leadrs is dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. En alle leuke feestjes en uitjes uiteraard 😉
Teamleider en Senior SEA & GTM Consultant
Leadrs weet professionaliteit en gezelligheid perfect te combineren en de drive is te zien van meetings tot het pingpongen in de pauze.
SEA Specialist

Jobs for winnrs.

Bij Leadrs zijn we op zoek naar nieuwe spelers. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Ben jij een echte Leadr? Solliciteer dan direct en zet jezelf in onze opstelling!

40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een SEA specialist met 0 tot 2 jaar ervaring. Je komt te werken in een gezellig team, midden in het centrum van Breda!
40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een junior online marketeer met 0 tot 2 jaar ervaring in online marketing. Je komt te werken in een gezellig team, midden in het centrum van Breda!
40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een SEO specialist met 0 tot 2 jaar ervaring in online marketing. Als SEO specialist bij Leadrs kom je te werken in een gezellig team met een kantoor midden in het centrum van Breda.
40 uur
HBO / WO
Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een ‘nieuwe Leadr’ die ons team komt versterken.
40 uur
HBO / WO
Word jij heel enthousiast van jezelf dagelijks uitdagen en het onderste uit de kan te halen voor jouw klanten? Let dan vooral even op!

Ben jij een Leadr?
Doe de test!

01/10

01/10

Onze klanten

Benieuwd wie onze klanten zijn? Hieronder vind je een overzicht van de klanten die de keuze hebben gemaakt om samen met ons voor de winst te gaan. En voor hen ga je werken!

Ames Autobedrijf B.V.

Patagonia Consultants B.V.

Spotler

Kemkens

MakDo

Tonke

4Dental

Pluryn

Niek Roos

Van Loon

Actief Werkt!

Uitzendbureau met persoonlijke aanpak, verspreid door heel Nederland.

Niek Roos B.V.

Ceban

Arendse Group B.V.

Nederlandse Obesitas Kliniek

Dentaid

Surplus Groep

BuitenHof Tuinmeubelen

Lunet

Rust-Oleum

Meyco

Hanssen Footcare

Meester Advocaten

Dichterbij

Kober kinderopvang

Wonen Zuid

TriGlobal

Ik Blink Groep B.V.

Standby Thuiszorg B.V.

Clinias

Puur Groenprojecten B.V.

Kappa Koerier

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V.

West Consulting

BuitenHof Tuinmeubelen

DKPS

Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl

Artzinnig

Meer weten over Leadrs? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Schrijf een bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.