HomeOver ons

Over ons

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert aan sales/rendement. Onze naam is een ode aan onze klanten, ofwel ambitieuze organisaties die op zoek zijn naar naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, benchmarks en onderscheidende concepten om de concurrentie voor te blijven.

Dit is Leadrs, jouw proactieve online marketing partner

We maken ambitieuze ondernemingen online marktleider. Wij zorgen dat resultaatgerichte ondernemers, marketing, hrm en sales managers hun targets halen en hun concurrenten voor blijven. Als je met ons werkt krijg je toegang tot benchmarks, specialistische online marketing kennis & creatieve onderscheidende concepten. Je kiest een partner die sneller dan andere bureaus resultaten laat zien doordat we met onze infrastructuur & tools een sales/recruitment funnels op maat bouwen. Hiermee kunnen we data inzichten geven, sturen op je doelen en KPI’s en inzichtelijk maken wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst, zodat je online concepten en campagnes meer renderen. Volgens Google behoren we tot de top 3% in EMEA en top 15 in de Benelux.

Onze mensen

Rico Schilt
Teamleider en Senior Social & E-mail Consultant
Erhan Ocaktar
Social & E-mail Consultant
Amke Smit
SEA Consultant
Stef Appelhof
SEO Consultant & Content Marketeer
9 medewerkers
Google top 15 bureau
Jaarlijks stedentrip met collega's
Vele certificeringen
Ruime opleidingsmogelijkheden

Werkwijze van onze teams

Twee teams waarin alle online marketing specialisaties zijn vertegenwoordigd, analyseren dagelijks de resultaten op grond van rapporten, dashboards en overige relevante data. Elk team heeft een groep klanten waarmee ze dagelijks, maar in ieder geval wekelijks contact hebben en sturen op doelstellingen & KPI’s. Zonder een intensieve samenwerking kunnen we de resultaten niet realiseren en we borgen alle acties in een gezamenlijke actielijst die online wordt gedeeld en dagelijks wordt bijgewerkt (kan ook de projectmanagement tool van onze klant zijn).

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en minimaal eens per maand hebben we een meeting om alles door te spreken en de acties af te stemmen. Dit is noodzakelijk om de laatste ins en outs te horen en om de lijnen kort te houden. Dit kan bij Leadrs op kantoor waar we speciale werkplekken hebben voor klanten of op locatie, waarbij het team dan een dag werkt aan de acties en overleg tussendoor plaats kan vinden.

Alle stuurdata is via dashboards 24/7 beschikbaar, zodat we ook geen lange rapporten hoeven te sturen, maar juist de interpretatie van de cijfers op een A4 met alle kengetallen erbij en doorgerekend naar omzet. Dit om het gehele proces zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. Elke dag hebben de teams een stand-up om de prio’s te bepalen en om de kennis intern te borgen over de teams heen hebben we om de 2 weken een kennissessie waarin cases worden besproken en nieuwe inzichten vertaald worden naar concrete kansen, experimenten en acties.

Kernwaarden

Na meer dan 15 jaar Leadrs is onze drijfveer om transparantie te bieden alleen nog maar toegenomen (zie ook onze tijdlijnen daarom delen we ook graag onze 5 kernwaarden.

Resultaat van ons werk:
Voorop lopen, resultaten maximaliseren en pro-actief

Wijze waarop we werken:
Transparant, budgetten efficiënter insteken & helpen bij inrichten en doormeten proces van investering naar omzet/sales

Wijze hoe we groeien:
Doorzetten & zelf oplossen, zelfontplooiing, samen doen wat je leuk vindt, eerlijkheid

Drijfkracht om klanten te helpen:
Innovatie, datagedreven procesoptimalisatie, inspiratie, omdenken

Hoe we communiceren:
Relaties zijn persoonlijk, positiviteit, wow momenten, Brabants, Bourgondisch

Scaling up, Google & andere certificeringen

In 2018 & 2019 hebben we via Pieter van Osch (Scaling Up) en Google Elevator een programma gevolgd om een groei organisatie neer te zetten. We werken volgens het principe van een Scaling Up bedrijf en sturen maandelijks bij op 18 KPI’s op financieel, klant & markt, innovatie, interne processen en personeel gebied. Deze werkwijze heeft ertoe geleid dat we volgens Google een top 15 bureau van de Benelux zijn en tot de beste 3% van de bureaus in EMEA behoren. Leadrs behoorde in de 2019 editie van de Google Premier Partner Awards als enige Nederlandse online marketingbureau tot de finalisten  in de categorie Growing Businesses Online: de meest uitgebreide categorie van de Awards.

Maar om ons werk succesvol te kunnen doen hebben we uiteraard nog meer certificeringen voor tools zoals VWO, Bing, Online persuation, Hotjar, etc. En zijn we Gold partner bij Spotler, Leadelehant en nog een aantal andere b2b tools.

Direct contact

Meer weten over Leadrs of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!