HomeContact

Je bent altijd welkom!

Middenin het centrum van Breda is ons kantoor gevestigd, waarbij we je graag uitnodigen in onze Concepts room, Brain walls, Skybox, Business Lounge of de Leadrs Mansion om geïnspireerd te raken, kennis op te doen, een GIFje op te nemen, op ons podium te staan, een drankje te doen in of om de targets voor de komende periode met het team te bespreken. Maar uiteraard staan we ook virtueel voor je klaar via Zoom, Teams of Whereby. Wat je handig vindt;).

Wil je meer informatie?

Mocht je meer willen weten over ons proces, marktleider programma’s, online marketing specialisaties of een andere vraag, vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Of bel ons op 088-0105600.

Wil je weten hoe je bij ons kantoor moet komen dan staat hieronder onze routebeschrijving.

 

Routebeschrijving naar ons kantoor

Leadrs
Bleekstraat 3
4811 KH Breda

» Bekijk in Google Maps

Als je op bezoek komt kun je het beste je auto parkeren in de Concordia parkeergarage, hier hebben wij GRATIS uitrijkaarten voor.

Aan de linkerkant van de garage kun je, op iedere verdieping, gebruik maken van de trap aan de zijkant van het gebouw (de trap is in eerste instantie lastig zichtbaar, maar hij is er wel ;)). Wanneer je aan de kant van de fietsenstalling de garage uit loopt, met het trapje omhoog loopt en richting het pleintje loopt, dan bevindt ons pand zich daar aan de rechterkant (nummer 3), naast de Hema.

Kom je met het openbaar vervoer vanaf het centraal station? Pak dan buslijn 1, 2, 4, 5, 6, 7, 115, 119, 312 of 316 en stap uit bij bushalte Centrum tegenover de Mc Donalds.

Zie de voetstapjes in het plaatje voor de looproute.