Meet the

team

Word jij onze nieuwe Leadr?
SEA & Data-analyse Consultant
Online strategie | Eigenaar
Teamleider, Manager Kennis & Innovatie en Senior SEO & CRO Consultant
Teamleider en SEA & GTM Consultant

LEADRS is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het speelveld van online marketing. Dat doen we door onze collega’s de tijd te geven om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe kennis te vergaren. Die kennis houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met je, zodat we samen aan kop kunnen gaan.

Wij zijn Leadrs.

Wij brengen transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert aan sales en rendement. Onze naam is een ode aan onze klanten, ofwel ambitieuze organisaties die op zoek zijn naar naar een partner die hen kan ondersteunen met data inzichten, benchmarks en onderscheidende concepten om de concurrentie voor te blijven.

We maken ambitieuze ondernemingen online marktleider. Wij zorgen dat resultaatgerichte ondernemers, marketing, hrm en sales managers hun targets halen en hun concurrenten voor blijven. Als je met ons werkt krijg je toegang tot benchmarks, specialistische online marketing kennis & creatieve onderscheidende concepten. Je kiest een partner die sneller dan andere bureaus resultaten laat zien doordat we met onze infrastructuur & tools een sales/recruitment funnels op maat bouwen. Hiermee kunnen we data inzichten geven, sturen op je doelen en KPI’s en inzichtelijk maken wat elke euro marketing budget oplevert aan omzet of winst, zodat je online concepten en campagnes meer renderen. Volgens Google behoren we tot de top 3% in EMEA en top 15 in de Benelux.
 

Jobs for winnrs.

Bij Leadrs zijn we op zoek naar nieuwe spelers. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Ben jij een echte Leadr? Solliciteer dan direct en zet jezelf in onze opstelling!

40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een junior online marketeer met 1 tot 2 jaar ervaring in online marketing. Je komt te werken in een gezellig team, midden in het centrum van Breda!
40 uur
HBO / WO
Leadrs zoekt een SEO specialist met 2 jaar ervaring in online marketing. Als SEO specialist bij Leadrs kom je te werken in een gezellig team met een kantoor midden in het centrum van Breda.
40 uur
HBO / WO
Word jij heel enthousiast van jezelf dagelijks uitdagen en het onderste uit de kan te halen voor jouw klanten? Let dan vooral even op!

Meer weten over Leadrs?
Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.