Maak van onze klanten online winnaars

Vacature Junior Online Marketeer Breda

Vacature Junior Online Marketeer Breda
HBO / WO
40 uur

Ben je op zoek naar een functie als junior online marketeer in Breda? Leadrs zoekt een junior online marketeer met 1 tot 2 jaar ervaring in online marketing. Als junior online marketeer bij Leadrs kom je te werken in een gezellig team met een kantoor midden in het centrum van Breda. Samen met onze klanten streven wij naar de beste resultaten en daarmee spelen we mee voor de winst van awards om onze prijzenkast te vullen. Ben jij klaar om samen met ons het online marketing spel te spelen? Solliciteer dan direct!

Word jij junior online markteer bij Leadrs in Breda?

Als junior online marketeer ga je samen met een team van online specialisten aan de slag voor onze klanten. Je bent vanaf dag één al bezig met resultaten behalen voor de klant maar zult daarnaast ook veel extra kennis op gaan doen. Heb je nog geen ervaring met online marketing? Geen probleem. Wij bieden een uniek opleidingsprogramma waarmee we je opleiden tot een echte online marketing topper!

Wat je zoal gaat doen als junior online marketeer

Als online marketeer bij Leadrs kies je een online marketing discipline waar je jezelf in gaat verdiepen. Zo hebben we de disciplines social media, SEA, SEO en conversieoptimalisatie. Jouw werkzaamheden zijn dus afhankelijk van de door jouw gekozen discipline. Los daarvan ben je altijd bezig met:

 • Werken aan online vraagstukken: Elke minuut mag je werken aan online vraagstukken, die je ook mag uitvoeren om je kennis in de praktijk te brengen.
 • Spotten van kansen: Op basis van resultaten ga je op zoek naar kansen voor de klant.
 • Blijf op de hoogte van trends: Je houdt trends en ontwikkelingen in je eigen vakgebieden in de gaten, maar ook in die van je klanten. Zo kan je inspelen op kansen die de nieuwe data biedt.
 • Teammeetings: Wekelijks worden in de teammeeting alle acties en kansen voor de klant besproken.
 • Kennis vergroten: Regelmatig wordt je op de hoogte gebracht van alle innovaties, cases en algemene zaken vanuit Leadrs, zodat je altijd up to date bent op online marketing gebied. Om de 6 weken neem je deel de kennissessies van onze specialisatie-teams (SEA, SEO, CRO en social media).

Ons opleidingsprogramma

Bij Leadrs krijg je een uniek opleidingsprogramma waarin je stap voor stap wordt meegenomen in jouw ontwikkeling tot online marketeer. We nemen je mee in de theorie, laten je oefenen door middel van opdrachten voor de klant en je krijgt begeleiding van een buddy. Verder proberen we je zo snel mogelijk ondersteunend mee te laten draaien. Je gaat dus al snel aan de slag voor klanten. Maar geen zorgen, we begeleiden je hierbij goed! 😊

‘’Hoi, mijn naam is Vera en ik ben ondertussen al 4 jaar werkzaam bij Leadrs als SEO/CRO specialist. Ik ben bij Leadrs binnengekomen via een opleidingsprogramma, waarbij ik werd opgeleid binnen zowel SEA, Social, CRO als SEO. Al snel was duidelijk dat mijn passie ligt bij SEO en CRO. De combinatie van data-analyse, psychologie, copywriting en techniek in een steeds veranderende omgeving maakt dat ik dit zo tof vind!’’
Vacature junior online marketeer Breda - Leadrs
Vera Luijkx

Daarnaast ondersteunen we je in de dagelijkse praktijk op een groot aantal gebieden, zodat je jezelf ook breder ontwikkelt. Hoe we dat doen?

 • Om je te helpen met je planning en voortgang, bespreken we dagelijks de to do’s  en worden wekelijks in de teammeeting alle acties & kansen voor de klanten en Leadrs besproken.
 • Elke maand hebben we een gezamenlijke Leadrs kennissessie waarin een specialisatie centraal staat. Tijdens deze sessie bespreken we bijvoorbeeld innovaties resultaten of cases, en hebben we een interactief gedeelte om je kennis up-to-date te houden.
 • Maandelijks bespreek je met je teamleider je opleidingsplan en de voortgang op alle onderdelen en competenties, zodat je ook kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast je kennis uren om  via bijvoorbeeld blogs, podcasts en sociale media op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied, heb je ook een opleidingsbudget om naar congressen en webinars te gaan om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Over Leadrs

Leadrs is opgericht in 2004 en bestaat uit 12 enthousiaste Brabantse online marketing collega’s, die hun vak beleven als een heel leuk spel dat we iedere dag spelen en waar we beter in willen worden.

 • Know the game: Online marketing ontwikkelt zich razendsnel. Wij kunnen de nieuwste spelregels. Zo staan we al met 1-0 voor. Wat wil je winnen? Van prospects tot personeel; we blinken uit als we all-in mogen meedenken en adviseren. Daar staan we bekend om. En daarom spelen bedrijven graag het spel met ons.
 • Play the game: Wij spelen het spel strategisch én tactisch. De aanhouder wint, maar we juichen ook graag bij snelle scores. We gaan door waar anderen stoppen. We doen graag iets extra’s, we meten alles door, we zijn 100% transparant in onze rapportages en zijn erop gebrand om te winnen.
 • Enjoy the game: Vaak wint het team dat het meeste plezier uitstraalt. Daarom spelen we bij Leadrs ook om plezier te hebben. In samenwerken met ons team, met vakgenoten en met onze klanten. In de competitie, waarin we elkaar uitdagen en beter maken. Hard werken en hard lachen. Samen successen vieren. Winnen is belangrijker dan meedoen😉.

Onze werkwijze is onderscheidend, omdat een klant altijd 1-op-1 contact heeft met één van onze collega’s die werken in een dedicated team. Doordat we in teams werken kunnen we heel snel schakelen. We zitten dicht op de business van onze klant, zodat we hen proactief kunnen voeden met adviezen over het verbeteren van processen en campagnes.

Wat we jou bieden

Uiteraard zijn voor jou naast de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, ook de arbeidsvoorwaarden en het hebben van lol in je werk erg belangrijk. Het is niet voor niets dat onze collega’s zo loyaal zijn aan Leadrs.

 • Startsalaris van € 2.300,- (kan oplopen bij relevante werkervaring) waarbij je jaarlijks tot 8% kunt groeien.
 • Een full-time dienstverband
 • Tot 8% aan jaarlijkse bonus mogelijkheden.
 • Maandelijkse pensioensbijdrage boven op je salaris.
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
 • Dedicated opleidingsprogramma en eigen opleidingsbudget dat je jaarlijks mag besteden aan congressen, seminars of opleidingen.
 • Minimaal 4x per jaar een uniek bedrijfsuitje, partnerdag, vriendenborrel, etc.
 • Elk kwartaal een sportsessie met het team.
 • Elk jaar een weekendje weg naar het buitenland met je collega’s.
 • De tofste collega’s.
 • En je eigen GIF-je, woehoeee!

Solliciteer direct!

Zie jij jezelf al werken bij Leadrs? Dan ben jij nu aan zet! Solliciteer direct en wie weet ontvangen we jou binnenkort op onze playground.

Wil jij een Leadr worden? Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Vul je naam in
Vul je naam in
Voeg eventueel je CV toe
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Vul hier je LinkedIn URL in.
Vul hier een motivatie in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.