HomeDiensten

Je concurrentie voorblijven?

Met unieke concepten, een juiste infrastructuur en een datagedreven aanpak naar meer inzicht en rendement op je online marketing, sales en recruitment budgetten. Dat is wat we doen voor ambitieuze resultaatgerichte organisaties die hun online targets moeten halen en een partner willen die hen daarbij uitdaagt en ondersteunt.

Transparantie in online marketing!

Om de concurrentie voor te blijven hebben we een proces ontwikkeld (komt ook terug in ons interactieve logo). Hiermee bedenken we op grond van data analyses een businesscase en online concepten, zoals bijvoorbeeld GIF marketing®, bouwen we samen een online infrastructuur en (sales) funnel op en meten we alle online investeringen door naar omzet, retentie en nieuwe medewerkers. Dit laatste doen we aan de hand van 3 programma’s (leadgeneratie; retentie/cross sell; recruitment), zodat je je budget slimmer inzet dan concurrenten.

We verschillen van andere online bureaus doordat we naast het inzetten van de online marketing specialisaties (SEA, SEO, Social Media, e-mail, CRO en Analytics) ook echt de koppeling maken tussen leads en omzet met behulp van data integraties, dashboards en BI tools. Hierdoor bieden we transparantie in online marketing door te meten wat elke euro oplevert aan sales/rendement. We zijn de partner die je marketing of hrm afdeling maandelijks voorziet van kennis, analyses en resultaat!

Onze marktleider programma’s

Om marktleider te worden/blijven hebben we in een drietal programma’s ontwikkeld met datagedreven stappenplannen, benchmarks & cases en waarmee je voorop loopt in je branche. Deze hebben betrekking op:

  • Leadgeneratie, waarbij we inzicht geven welke online kanalen (Ads, Search, Social, etc) leiden tot leads en op welke wijze deze elkaar versterken in de gehele customer journey van bereik tot klant.
  • Retentie, waarbij we analyseren hoe je de “achterdeur” kunt dichtzetten en je bestaande klanten kunt behouden. Maar ook hoe je meer omzet kunt genereren met behulp van cross sell.
  • Recruitment, waarbij we een strategie bedenken hoe je met employee branding, een werkenbij website en online campagnes de juiste medewerkers kunt benaderen die ook nog blijven.

Voordeel voor onze klanten van het werken met deze programma’s is dat je profiteert van de kennis die we in de afgelopen 16 jaar met ons gehele team hebben opgebouwd. Wij kunnen hierdoor sneller dan andere bureaus voorspellen wat wel/niet werkt doordat we sturen op sales/omzet in plaats van op leads.

Ons proces is ons interactieve logo

Ons interactieve logo is de basis van ons proces dat bestaat uit 3 stappen:

  1. Op grond van data beginnen met een online businesscase (wat mag een klant of medewerker kosten), een uniek doelgroep/branche concept en/of creatie van unieke content om op te vallen.
  2. Vervolgens toetsen we je gehele infrastructuur, waarbij we inzoomen op alle aspecten die je marketingproces beïnvloeden. Ofwel van je website, teksten en beelden, bestaande campagnes/tools, meetbaarheid, aanwezig online kennis tot aan alle dashboarding en koppelingen met ERP, HRM en CRM systemen.
  3. Als dit gereed is dan gaan we het strategisch plan op maat uitrollen vanuit een van de 3 online programma’s, waarbij we alle benodigde online specialisaties inzetten en op grond van analyses, dashboards de juiste activiteiten bepalen die moeten leiden tot het meeste rendement.

Bekijk ons proces

1. Uniek concept

Businesscase om je te onderscheiden met concept of creatieve content

2. Infrastructuur

Inrichten van benodigde tools en processen om inzicht te krijgen

3. Online rendement

Programma op maat met alle online acties om doelen te realiseren

GIF marketing®, het concept om je concurrenten voor te blijven

Leadrs is constant op zoek naar unieke concepten die onderscheidend zijn en ook aantoonbaar resultaat opleveren. GIF marketing® is er 1 van waarbij we een garantie kunnen bieden dat je binnen 2 maanden je investering terugverdient.

Bekijk het concept

Onze online marketing specialisaties

Afhankelijk van je doelen zetten we verschillende online specialisaties in zoals Google Ads, display advertising, social media marketing, SEO, e-mail marketing, conversie-optimalisatie, content marketing en data & analytics.

Vaak gecombineerd en afhankelijk van je branche of probleemstelling stemmen we de specialisaties op elkaar af. Doel is om te komen tot een optimale mix van specialisaties en kanalen (Google, LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, etc.) die leiden tot leadgeneratie, sollicitaties of extra cross sell omzet.

Bekijk onze specialisaties

 

Online specialisaties
image description

Weten hoe je je concurrentie voor kunt blijven?

Kom een keertje bij ons langs, dan geven we voorbeelden op maat!

Plan een afspraak