Maak van onze klanten winnaars in Google Advertising.

Vacature Online Advertising Marketeer Breda

Vacature Online Advertising Marketeer Breda
HBO / WO
40 uur

Wil jij een baan in online marketing? Leadrs zoekt een advertising marketeer met 0 tot 4 jaar ervaring in online marketing. Als online advertising marketeer kom je te werken in een klein en gezellig team met een kantoor midden in het centrum van Breda. Samen met onze klanten streven wij fanatiek naar de beste resultaten voor hun bedrijven. Ben jij klaar om samen met ons het online marketing spel te spelen? Solliciteer dan direct!

Word jij junior / medior online advertising marketeer bij Leadrs in Breda?

Als online advertising marketeer ga je aan de slag met de verschillende SEA campagnes van onze klanten. Als onderdeel van team SEA, ga je aan de slag met campagnes op Google (zoals zoek- en shoppingcampagnes), maar ook met display en videocampagnes, nieuwe campagnetypes van Google zoals Demand Gen of Performance Max, maar ook met kanalen als Microsoft Ads, Quantcast of Criteo. Je gaat onder andere aan de slag met het maken van campagneplannen, het opzetten van A/B testen, het analyseren en rapporteren van resultaten en optimaliseren van de door jou bedachte campagnes. Heb je hier nog geen of niet veel ervaring mee? Geen probleem. Wij bieden een uniek opleidingsprogramma waarmee we je opleiden tot een echte SEA topper!

Wat je zoal gaat doen als online advertising marketeer

 • Opzetten van campagnes: Op basis van een campagne onderzoek zet jij campagnes op zodat we de online doelstellingen voor onze klanten kunnen behalen.
 • Maken van advertenties: Je maakt advertenties voor de door jou gekozen campagnetypes waarbij je rekening houdt met je doelgroep en je campagnedoel.
 • Bijsturen van campagnes: Op basis van data optimaliseer je de campagnes van onze klanten, met als doel om de resultaten doorlopend te verbeteren.
 • Resultaten analyseren: Je maakt analyses van alle cijfers om extra inzichten te krijgen die je kunt gebruiken om op de lange termijn de prestaties te verbeteren.
 • Testen opzetten: Je zet testen op en analyseert de data. Deze data bespreek je in het teamoverleg met je Advertising collega’s, zodat we blijvend leren wat werkt en wat niet.
 • Klanten adviseren: Op basis van de analyse die je hebt gemaakt geef je de klant strategisch advies over hoe we de doelstellingen  kunnen blijven behalen met online campagnes.
 • Blijf op de hoogte van trends: Je houdt trends en ontwikkelingen in je eigen vakgebied in de gaten, maar ook in die van je klanten. Zo kan je inspelen op kansen die innovaties en ontwikkelingen bieden om ervoor te zorgen dat de campagnes constant goed blijven presteren en klanten vooroplopen op concurrenten.

 

Ons opleidingsprogramma

Bij Leadrs krijg je een uniek opleidingsprogramma waarin je stap voor stap wordt meegenomen in online advertising. Je leert om (nog beter) te werken Google Ads en Microsoft Ads, maar ook met tools als Channable, Qooqie, ProductHero, Dataslayer en nog meer. We nemen je mee in de theorie, laten je  oefenen in de praktijk  met opdrachten voor de klant en je krijgt begeleiding van een buddy: een collega bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je gaat zo snel mogelijk voor onze klanten aan de slag. Maar geen zorgen, we begeleiden je hierbij goed!

“Hi, mijn naam is Stanley en ben al 6 jaar werkzaam bij Leadrs. Ik ben bij Leadrs gestart als junior SEA consultant en heb me de afgelopen jaren ontwikkeld op verschillende gebieden. Zo ben ik naast SEA specialist verantwoordelijk voor de meetbaarheid van onze klantwebsites en ben ik teamleider van een van de klantteams. Deze combinatie van werkzaamheden zorgen voor veel uitdagingen waar ik veel energie uithaal.”
Stanley Link

Daarnaast ondersteunen we je in de dagelijkse praktijk op een groot aantal gebieden, zodat je jezelf ook breder ontwikkelt. Hoe we dat doen?

 • Om je te helpen met je planning en voortgang, bespreken we dagelijks de to do’s  en worden wekelijks in de teammeeting alle acties & kansen voor de klanten en Leadrs besproken.
 • Elke maand hebben we een gezamenlijke Leadrs kennissessie waarin een specialisatie centraal staat. Tijdens deze sessie bespreken we bijvoorbeeld innovaties resultaten of cases, en hebben we een interactief gedeelte om je kennis up-to-date te houden.
 • Maandelijks bespreek je met je teamleider je opleidingsplan en de voortgang op alle onderdelen en competenties, zodat je ook kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast je kennis uren om  via bijvoorbeeld blogs, podcasts en sociale media op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied, heb je ook een opleidingsbudget om naar congressen en webinars te gaan om jezelf verder te ontwikkelen.

Over Leadrs

Leadrs is opgericht in 2004 en bestaat uit 12 enthousiaste Brabantse online marketing collega’s, die hun vak beleven als een heel leuk spel dat we iedere dag spelen en waar we beter in willen worden.

 • Know the game: Online marketing ontwikkelt zich razendsnel. Wij kunnen de nieuwste spelregels. Zo staan we al met 1-0 voor. Wat wil je winnen? Van prospects tot personeel; we blinken uit als we all-in mogen meedenken en adviseren. Daar staan we bekend om. En daarom spelen bedrijven graag het spel met ons.
 • Play the game: Wij spelen het spel strategisch én tactisch. De aanhouder wint, maar we juichen ook graag bij snelle scores. We gaan door waar anderen stoppen. We doen graag iets extra’s, we meten alles door, we zijn 100% transparant in onze rapportages en zijn erop gebrand om te winnen.
 • Enjoy the game: Vaak wint het team dat het meeste plezier uitstraalt. Daarom spelen we bij Leadrs ook om plezier te hebben. In samenwerken met ons team, met vakgenoten en met onze klanten. In de competitie, waarin we elkaar uitdagen en beter maken. Hard werken en hard lachen. Samen successen vieren. Winnen is belangrijker dan meedoen😉.

 

Onze werkwijze is onderscheidend, omdat een klant altijd 1-op-1 contact heeft met één van onze collega’s die werken in een dedicated team. Doordat we in teams werken kunnen we heel snel schakelen. We zitten dicht op de business van onze klant, zodat we hen proactief kunnen voeden met adviezen over het verbeteren van processen en campagnes.

Wat we jou bieden

Uiteraard zijn voor jou naast de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, ook de arbeidsvoorwaarden en het hebben van lol in je werk erg belangrijk. Het is niet voor niets dat onze collega’s zo loyaal zijn aan Leadrs.

 • Startsalaris van € 2.400,- (kan oplopen bij relevante werkervaring) waarbij je jaarlijks tot 8% kunt groeien.
 • Een full-time dienstverband
 • Tot 8% aan jaarlijkse bonus mogelijkheden.
 • Maandelijkse pensioensbijdrage boven op je salaris.
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
 • Dedicated opleidingsprogramma en eigen opleidingsbudget dat je jaarlijks mag besteden aan congressen, seminars of opleidingen.
 • Minimaal 4x per jaar een uniek bedrijfsuitje, partnerdag, vriendenborrel, etc.
 • Elk kwartaal een sportsessie met het team.
 • Elk jaar een weekendje weg naar het buitenland met je collega’s.
 • De tofste collega’s.
 • En je eigen GIF-je, woehoeee!

 

Het sollicitatietraject

Een CV is slechts een papiertje met wat je de afgelopen jaren hebt gedaan maar zegt nog niks over jou als persoon, dus doen wij het graag net iets anders. Let op: Solliciteren kan tot donderdag 2 november!

 1. Aanvullende informatie: Na jouw sollicitatie, die bestaat uit een motivatie en je CV, vragen we je om wat extra informatie over jouw als persoon. We vinden het namelijk net zo belangrijk om te weten wie je bent dan alleen maar te focussen op wat je al kan.
 2. Selectie: Op basis van jouw CV, motivatie en antwoorden maken we een selectie wie we uitnodigen voor onze sollicitatiemiddag.
 3. Sollicitatiemiddag: Tijdens deze middag zullen we meerdere kandidaten tegelijkertijd uitnodigen om vervolgens een opdracht te maken en af te sluiten met een borrel. Zo maken we niet alleen kennis met jou maar kun jij ook alvast op een laagdrempelige manier met een biertje kennis maken met het bedrijf en je potentiële collega’s!

Solliciteer direct!

Zie jij jezelf al werken bij Leadrs? Dan ben jij nu aan zet! Solliciteer direct en wie weet ontvangen we jou binnenkort op onze playground.

Wil jij een Leadr worden? Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Vul je naam in
Vul je naam in
Voeg eventueel je CV toe
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Vul hier je LinkedIn URL in.
Vul hier een motivatie in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.