Ben jij onze nieuwe

Junior Social Media Marketeer?

Junior Social Media Marketeer
HBO / WO
40 uur

Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een ‘nieuwe Leadr’ die ons team komt versterken. Onze social media specialisten Rico en Erhan zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

 • het fantastisch vindt om social campagnes te bedenken, in te richten, te monitoren en de resultaten te analyseren.
 • handig is met Photoshop, InDesign, Premier Pro en aan de slag wil gaan met de invulling van tekst, beeld en video op social kanalen.
 • het tof vindt om de gehele nieuwe branding en huisstijl van Leadrs uit te rollen en verantwoordelijk te zijn voor de online marketing & social strategie van Leadrs.
 • het een uitdaging vindt om zich te ontwikkelen op de e-mail en marketing automation strategie van Leadrs en haar klanten.

We hebben in deze vacature beschreven wat wij graag terug zien in jou, hoe we je gaan opleiden en we geven je een kijkje in de keuken bij Leadrs in het algemeen.

Diversiteit in werkzaamheden

Je bent vanaf dag één al bezig met resultaten behalen voor de klant en Leadrs, maar zult daarnaast ook veel extra kennis op gaan doen in ons young potential programma. Een programma dat wordt afgestemd op jouw kennisniveau en interesse zodat je jezelf kan doorontwikkelen.

Samengevat zullen je werkzaamheden een mix zijn van:

 • Het opzetten en monitoren van social campagnes op Snapchat, TikTok, Facebook, LinkedIn en Instagram. Je analyseert de campagnes vervolgens en rapporteert jouw bevindingen om zo constant het maximale uit de campagnes te halen.
 • Het maken van beeldmateriaal voor campagnes van klanten en creëren van content voor de social kanalen van Leadrs. Je bent hier vrij in om je eigen draai te geven aan de uitstraling van Leadrs naar de buitenwereld.
 • Meewerken aan social vraagstukken voor de klant met je team van specialisten, waarbij je betrokken wordt in het maken van businesscases en het opstellen van doelen of prognoses.
 • Besturen van de online marketingmachine van Leadrs en zorgen dat er via social campagnes leads binnen komen die zich uiteindelijk ontwikkelen tot nieuwe klanten.
 • Meehelpen om de nieuwe huisstijl van Leadrs steeds meer terug te laten komen in offline en online uitingen zodat niemand meer om ons heen kan.
 • Het uitwerken van onze kwartaal nieuwsbrief waar de alle innovaties op online gebied terug komen.

Wat biedt ons opleidingsprogramma?

We hebben een programma ontwikkeld dat niet alleen je kennis en expertise op online marketing & social media vergroot, maar waarbij je ook je overall competenties en vaardigheden ontwikkelt.

Daarbij ondersteunen we je in de dagelijkse praktijk op een groot aantal gebieden, zodat je jezelf in de juiste richting ontwikkeld. Hoe dat er concreet uitziet:

 • Je start in een programma waarbij je een vaste buddy toegewezen krijgt die je begeleidt en waarbij je voor je vragen terecht kunt.
 • Jouw buddy leert je alle ‘’ins and outs’’ over social media zodat je alle werkzaamheden kunt uitvoeren.
 • Om je te helpen met je planning en voortgang, bespreken we dagelijks de to do’s tijdens een stand-up. Wekelijks worden in de teammeeting alle acties & kansen voor de klanten en Leadrs besproken.
 • Om de 6 weken word je op de hoogte gebracht van alle innovaties, cases en algemene zaken vanuit Leadrs tijdens de kennissessie zodat je altijd up to date bent op online marketing gebied. Hier worden ook vaak de nieuwe ontwikkelingen besproken die de basis zijn voor de inzendingen voor de Awards.
 • Maandelijks bespreek je met je teamleider je opleidingsplan en de voortgang op alle onderdelen, zodat je ook kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast je kennis uren om blogs bij te houden, heb je ook een jaarlijks opleidingsbudget van € 500,- om naar congressen en webinars te gaan om jezelf ook verder te ontwikkelen.
 • Naast veel kennis op doen en hard werken vinden we ontspanning ook heel belangrijk. Daarom sluiten we iedere vrijdag af in onze eigen Leadrs bar met een potje tafeltennis en zorgt DJ Stef voor de muziek achter de draaitafel! Daarnaast plannen we regelmatig uitjes, organiseren we eigen feestjes en gaan we jaarlijks een weekend naar het buitenland!

Wil jij een Leadr worden?
Solliciteer direct!

Adres
Bleekstraat 3
4811 KH Breda

Naam *
Vul je naam in
E-mail *
Vul je e-mailadres in
CV
Maximum file size: 8 MB
Voeg eventueel je CV toe
LinkedIn URL
Vul hier je LinkedIn URL in
Motivatie *
Vul hier een motivatie in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.