Ben jij onze nieuwe

Junior Online Marketeer?

Junior Online Marketeer
HBO / WO
40 uur

Word jij heel enthousiast van jezelf dagelijks uitdagen en het onderste uit de kan te halen voor jouw klanten? Let dan vooral even op!

Wij zijn namelijk op zoek naar een junior online marketeer die samen met een team van online specialisten aan de slag gaat voor onze klanten. Je bent vanaf dag één al bezig met resultaten behalen voor de klant maar zult daarnaast ook veel extra kennis op gaan doen in ons Young Potential Programma. Een programma dat wordt afgestemd op jouw kennisniveau en interesse zodat je jezelf kan doorontwikkelen tot een specifieke specialisatie zoals SEA, SEO, CRO of social media.

Dat kenmerkt een Leadr: willen ontwikkelen. Door de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die er binnen Leadrs zijn, en doordat er een cultuur heerst van samen met onze klanten uitmuntende resultaten behalen, merken we dat collega’s over het algemeen lange tijd blijven. En na hun loopbaan bij Leadrs veel waarde en potentie op de arbeidsmarkt hebben.

Wat biedt ons opleidingsprogramma

We ervaren vaak dat jouw opleiding je een globaal beeld en inzicht heeft gegeven in online marketing, maar dat de praktijk toch wat uitgebreider is. Daarom hebben we een programma ontwikkeld dat niet alleen je kennis en expertise op online marketing vergroot, maar waarbij je ook je overall competenties en vaardigheden ontwikkelt.

Daarbij ondersteunen we je in de dagelijkse praktijk op een groot aantal gebieden, zodat je jezelf in de juiste richting ontwikkeld. Hoe dat er concreet uitziet:

 • Je start in een programma waarbij je een vaste buddy toegewezen krijgt die je begeleidt en waarbij je voor je vragen terecht kunt.
 • Elke minuut mag je werken aan online vraagstukken, die je ook mag uitvoeren om je kennis in de praktijk te brengen.
 • Dagelijks bespreken we de to do’s tijdens een stand-up, zodat je planning duidelijk is.
 • Wekelijks worden in de teammeeting alle acties & kansen voor de klanten besproken.
 • Regelmatig wordt je op de hoogte gebracht van alle innovaties, cases en algemene zaken vanuit Leadrs, zodat je altijd up to date bent op online marketing gebied.
 • Maandelijks bespreek je met je teamleider je opleidingsplan en de voortgang op alle onderdelen.
 • Om de 6 weken neem je deel de kennissessies van onze specialisatie-teams (SEA, SEO, CRO en social media).
 • Iedere vrijdag sluiten we af in onze eigen Leadrs bar die deze zomer oranje gekleurd is vanwege het EK en de Olympische Spelen.

Wie zijn wij

Leadrs is opgericht in 2004 en bestaat uit 9 enthousiaste Brabantse online marketing consultants. Kenmerkend van je toekomstige collega’s is dat iedereen resultaatgericht is en graag wil leren en groeien in online marketing. Na al die jaren krijgen we nog steeds een kick als we de leads/klanten zien binnenkomen na een toegepaste online innovatie.

Onze werkwijze is onderscheidend, omdat een klant altijd 1-op-1 contact heeft met één van onze collega’s die werken in een dedicated team. Doordat we in teams werken kunnen we heel snel schakelen. We zitten dicht op de business van onze klant, zodat we hem proactief kunnen voeden met adviezen over het verbeteren van zijn processen en campagnes.

Jouw nieuwe collega’s

We zijn het meest trots op de prestaties die we als team realiseren en dat klanten ons echt betrekken bij hun bedrijfsvoering en alle cijfers en inzichten met ons delen. Uit deze intensieve samenwerking komen veel mooie vriendschappen. We organiseren dan ook elk jaar veel leuke events met klanten en collega’s om successen samen te vieren.

Omdat alle collega’s competitief zijn, organiseren we regelmatig eigen Leadrs games. Deze spellen zijn gebaseerd op o.a. Wie is de Mol en Ranking the Stars, maar ook voor een traditionele pubquiz en online kennisquiz kun je ons wakker maken.. Naast de activiteiten onderling organiseren we ook de vriendendag, waarbij elke collega 2 vrienden mag meenemen. Deze activiteit is elk jaar erg geliefd (onder je vrienden dan. Oh ja, ook leuk: Leadrs is binnen de bureauwereld bekend om de GIF’jes (meer dan 190 miljoen views) die we in onze communicatie gebruiken. Uiteraard krijg jij ook een paar GIFjes om zelf op Instagram en WhatsApp te gebruiken!

Zie jij jezelf als de nieuwe junior online marketeer van Leadrs? Wacht dan niet en solliciteer direct!


Solliciteer direct!

Uiteraard zijn voor jou naast de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, ook de arbeidsvoorwaarden en het hebben van lol in je werk erg belangrijk. Het is niet voor niets dat collega’s zo loyaal zijn aan Leadrs. Maar om het concreet te maken onderstaand een opsomming van de arbeidsvoorwaarden, zodat je een goed beeld hebt.

 • Startsalaris van € 2.200,- (kan oplopen bij relevante werkervaring) waarbij je jaarlijks tot 8% kunt groeien.
 • Tot 8% aan jaarlijkse bonus mogelijkheden.
 • Maandelijkse pensioensbijdrage boven op je salaris.
 • Volledige reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
 • Elk jaar een weekendje weg naar het buitenland met je collega’s.
 • Opleidingsbudget waarbij je € 500 jaarlijks mag besteden aan congressen, seminars of opleidingen.
 • Minimaal 4x per jaar een uniek bedrijfsuitje, partnerdag, vriendenborrel, etc.
 • De tofste collega’s.
 • En je eigen GIF-je, woehoeee!

Wil jij een Leadr worden?
Solliciteer direct!

Adres
Bleekstraat 3
4811 KH Breda

Naam *
Vul je naam in
E-mail *
Vul je e-mailadres in
CV
Maximum file size: 8 MB
Voeg eventueel je CV toe
LinkedIn URL
Vul hier je LinkedIn URL in
Motivatie *
Vul hier een motivatie in

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.