HomeWerken bij LeadrsRondje Leadrs

Kom bij Leadrs kijken

Ben je geïnteresseerd in online marketing maar weet je niet exact waar je interesse naar uit gaat? We bieden de uitgelezen mogelijkheid om meer te weten te komen over online marketing en Leadrs. Tijdens het ‘Rondje Leadrs’ laten we je ons pand zien, vertellen we je meer over de verschillende vakgebieden en hoe we anders zijn dan andere bureaus, en leer je onze medewerkers kennen. Veel van onze collega’s hebben op deze manier kennis met Leadrs gemaakt!

Waarom een rondje Leadrs?

Het rondje Leadrs geeft jou dé kans om alvast te proeven van wat in de toekomst misschien wel jouw droombaan wordt. Je ontdekt of je past bij het team en of de werkzaamheden je aanspreken. Zo kom je erachter of werken bij Leadrs wat voor jou is, zonder meteen een sollicitatiegesprek te hebben. Je ziet het kantoor en ontmoet het team in een informele sfeer, waardoor je ook meteen de kans hebt om een goede eerste indruk achter te laten. En wie weet wordt jouw rondje Leadrs dan wel opgevolgd met een sollicitatiegesprek!

Eerstvolgende rondje Leadrs: vrijdag 8 mei

Wat kun je verwachten van een rondje Leadrs?

Rondleiding door het pand
Alle internet marketing disciplines komen aan bod
De medewerkers leren kennen
Een borrel ter afsluiting

Over Leadrs

Leadrs is in 2004 opgericht en heeft momenteel ongeveer 30 vaste B2B en B2C klanten die online marktleider zijn of in het traject zitten om het te worden. Om belangenverstrengeling te voorkomen werken we altijd exclusief voor één klant per branche/regio. Onze klanten inspireren ons en zorgen ervoor dat we telkens weer nieuwe mogelijkheden ontdekken om de omzet via online kanalen te vergroten. Hierin nemen we je mee in het proces van het brainstormen richting een passende strategie, het verkrijgen van bezoekers en leads, het omzetten van leads naar klanten en het uiteindelijk zorgen voor ambassadeurs.

We onderscheiden ons ten opzichte van andere bureaus doordat we sturen op omzet bij onze klanten in plaats van op leads. In een multidisciplinair team wordt er gekeken welke online marketing specialisaties het meeste effect hebebn. Onze klanten zijn dus echte ambassadeurs en dat proberen we te sturen door telkens de verwachting te overtreffen.

Meld je aan voor het rondje Leadrs

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan voor het volgende rondje Leadrs via het formulier, dan laten we je zo snel mogelijk weten of er plek voor je is tijdens het volgende rondje Leadrs.Een Rondje Leadrs start om 15.30 en zal ongeveer duren tot 17.30. Het laatste deel zullen we afsluiten met een borrel op kantoor met onze medewerkers.

Zorg dat je in je toelichting de volgende gegevens van jezelf vermeldt:

  • Opleiding
  • Woonplaats
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. file size: 24 MB.