HomeWerken bij LeadrsKijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

Wat kenmerkt een Leadr? Wat doen jullie voor leuke dingen met collega's? Geven jullie ook gastcolleges? Op welke manier zijn jullie maatschappelijk betrokken? We geven je een kijkje in onze keuken. Uiteraard met Illy koffie, want goede koffie of thee;) is de basis voor je prestaties.

Wat kenmerkt een Leadr?

Wat alle collega’s van Leadrs gemeen hebben is hun drive om constant te willen verbeteren. Met deze drive houden we elkaar scherp, leren we van elkaar en leveren we steeds weer betere resultaten op voor de klant. Bij Leadrs geloven we in een aanpak waarin we samenwerken om doelen met de klant realiseren, dit doe je nooit als individu maar met je gehele team. Buiten al het werk om is er voldoende ruimte voor ontspanning, zo gaan we bijvoorbeeld jaarlijks een weekend weg met alle collega’s.
Porto Leadrs

Leuke dingen doen

Om goede resultaten te vieren gaan we ieder jaar een weekend weg met alle collega’s. Zo hebben we de afgelopen jaren al bezoekjes gebracht aan Dublin, Barcelona, Praag en Porto en hopen we dat er nog vele gaan volgen. Tijdens de weekenden zijn alle collega’s zelf verantwoordelijk om een dagdeel te organiseren en dat gaat soms best ver… Zo is er al een keer een ontvoering van een collega in scene gezet die met een hele speurtocht terug gevonden moest worden. En er is zelfs een “Wie is de Leadr” spel bedacht dat is gebaseerd op “Wie is de mol”.

Gastcolleges en kennissessies

Een Leadr vertelt graag over z’n vak om anderen te inspireren. Zo geven we sinds 2019 gastcolleges en trainingen over online marketing op de Avans Hogeschool & Fontys. Dit is uiteraard geen verplichting, maar wordt wel enorm gewaardeerd door de studenten.

Intern hebben we ook tweewekelijks onze kennissessies waarbij we alle cases en updates delen met het team en inspelen op nieuwe ontwikkelingen die interessant zijn.

Betrokken Ondernemers

Wij doen ook graag iets voor de maatschappij. Zo hebben we laatste de tuin van Amarant weer mooi gemaakt. Leadrs heeft dan ook van Betrokken Ondernemers Samen voor Breda het certificaat ontvangen voor Maatschappelijk Betrokken Bedrijf!

Nog meer leuke dingen

Daarbuiten worden er nog genoeg leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn we vrijwel ieder kwartaal van de partij bij pubquizzen bij de Boterhal of Old Dutch, worden er regelmatig spontane vrijdagmiddagborrels georganiseerd, doen we elk jaar wat met de partners erbij, hebben we een vriendendag en gaan we ieder zomer bootje varen op de singels van Breda.

En aangezien we middenin het centrum van Breda zitten, kun je in de pauze ook nog even de stad in en wordt onze bar in de Leadrs Mansion steeds vaker gebruikt;).

image description

Meer weten?

Wil je meer weten ons? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op