HomeWerken bij Leadrs

Werken bij Leadrs

"Bij ons mag je doen wat je het leukste vindt". Want als je doet wat je het leukste vindt ga je excelleren en zorg je ervoor dat de resultaten bij onze klanten steeds beter worden. Herken je jezelf in de volgende zaken: voorop lopen, resultaten maximaliseren, doorzetten & zelf oplossen, zelfontplooiing, eerlijkheid, positiviteit, Brabants, Bourgondisch? Dan ben jij wellicht de Leadr waar wij op zoek naar zijn!

Online marktleiders maken is onze uitdaging

We gaan langdurige relaties met onze klanten aan, waarin we onszelf iedere dag opnieuw uitdagen om nóg meer en nóg betere resultaten voor hen kunnen behalen. Ons werk gaat verder dan zorgen voor meer leads.

We werken vanuit de probleemstellingen van onze klanten. Het kan best voorkomen dat een klant ons in eerste instantie wil inhuren voor conversie-optimalisatie, maar dat we er via strategiesessies, analyses en onze online dashboards erachter komen dat het probleem niet bij de leadverhoging zit, maar in de opvolging van de leads. Bij al onze klanten mogen we in de keuken kijken, zodat we vanuit data ook de juiste adviezen en ondersteuning kunnen bieden.

‘Online’ moet naadloos kunnen aansluiten op ‘Offline’, waarbij we ook kijken naar de randvoorwaarden. Een goed voorbeeld hierbij is; dat klanten ons ook inschakelen om online recruitment programma’s uit te rollen, zodat parels zoals jij worden herkend.

Alles begint met de strategie en doelstellingen van de klant. Op basis daarvan bepalen we hoe we samen de uitdaging aan gaan. Om dit te realiseren krijgt iedere klant bij ons zijn eigen team van specialisten en een marktleidersprogramma met een maatwerkpakket van onze online marketing specialisaties.

Jouw uitdaging start altijd met een gedegen opleidingsprogramma

Of je nu bij ons aan de slag gaat als een junior of senior: je start met een opleidingsprogramma dat samengesteld is door één van onze Leadrs. We nemen je mee in onze zienswijze, werkwijzen en de ins en outs binnen jouw vakgebied, zodat je de beste resultaten kunt behalen voor onze klanten.We leiden overigens niet alleen onze (nieuwe) medewerkers op tot specialisten binnen het online marketing vakgebied. Onze klanten volgen ook trainingen en workshops, zodat onze samenwerking nog meer de diepte in kan gaan.

 

Online marketing vacatures

Wanna become a Leadr? Bekijk welke van onze vacatures het beste bij jou past en ga de uitdaging aan.

Wie zijn je (ex)collega’s en waarom blijven ze zo lang bij Leadrs werken?

Jordi, de oprichter en eigenaar van Leadrs, is het meest trots op zijn team. ‘Doen wat je het leukst vindt’ is de basis bij Leadrs. En met het nodige enthousiasme blijft hij maar doorgaan als je iets over onze klanten en hun uitdagingen vraagt. Trots is hij dan ook op het team van veertien enthousiaste Brabantse online marketing consultants. Collega’s die zich graag willen ontwikkelen, resultaatgericht zijn en allemaal bourgondisch ingesteld zijn. Oh ja, ze zijn ook bloedfanatiek met spelletjes en hebben al heel wat leuke teamuitjes bedacht. Maar het meest gave is dat iedereen loyaal is aan Leadrs en de volgende verhalen van collega’s spreken dan ook voor zich.
Rico, “Ik nog steeds wat ik leuk vind!”:
Rico, “Ik nog steeds wat ik leuk vind!”:
Het unieke aan Leadrs voor mij is de ruimte die je krijgt om je door te ontwikkelen en de dingen te doen die je leuk vindt! Zo ben ik zelf begonnen als junior online marketeer maar heb ik toen zelf gekozen om me meer te verdiepen in social media en e-mailmarketing. Inmiddels sta ik voor andere uitdagingen als teamleider, zo hou ik me nu vooral bezig met de strategie van klanten en het aansturen van ons team. De ruimte om de dingen te doen die je leuk vindt heb je dan nog steeds. Zo heb ik onze huidige social contentstrategie uitgerold waar onze GIF-jes een onderdeel van zijn. Dat is wat Leadrs voor mij speciaal maakt.
Linda, “Ik leer hier nog iedere dag!”:
Linda, “Ik leer hier nog iedere dag!”:
Toen ik bij Leadrs kwam werd me duidelijk dat er zoveel variabelen zijn die online succes kunnen maken of breken, dat precisie vereist is. Doelen van de klant vertalen naar een online strategie, conclusies trekken uit data en hiermee gaan optimaliseren, en resultaten behalen voor de klant. Dat is waar ik enthousiast van word. Het leuke van SEA is dat je heel concreet kunt zien dat dat wat je doet, ook iets oplevert. We analyseren niet alleen leads, maar kijken verder: zijn ze ook klant geworden? We koppelen SEA aan andere specialisaties en adviseren elkaar. En we zijn altijd bezig met ontwikkelen en innoveren; hierdoor leer ik zelf ook constant!
Michael, (ex-collega) inmiddels directeur van Clickables:
Michael, (ex-collega) inmiddels directeur van Clickables:
Een directeur van een ander online bureau als referentie voor Leadrs? Klinkt wellicht raar, maar na een hele carrière bij Leadrs kreeg ik veel aanvragen van eindklanten en wilde ik een volgende stap maken. Ik kreeg toen best veel aanbiedingen van eindklanten, maar ben uiteindelijk via het netwerk van Leadrs als directeur bij Clickables aangenomen. Door de diversiteit van kennis en de competenties vanuit klantzijde die ik bij Leadrs op heb gedaan, heb ik nu de uitdaging om Clickables tot een succesvol bureau uit te bouwen. Geregeld spar ik nog met Jordi en worden oude collega’s ingehuurd om mijn mensen te voorzien van de laatste innovaties. Een superkans die vanuit Leadrs is ontstaan.

Neem contact op met Leadrs

Heb je een vraag voor ons? Of ben je enthousiast geworden om bij Leadrs te komen werken? Vul het formulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!