Dit is wat we doen.

Recruitment.

Met de juiste employer branding strategie in combinatie met recruitment campagnes kun je jouw personeelstekort oplossen. 

Employer brandingstrategie

Recruitment is meer dan alleen maar vacatures uitzetten en deze boosten op jobboards of social media. Door de arbeidskrapte is het tegenwoordig steeds belangrijker om je als toekomstig werkgever te onderscheiden van de rest. Een baan is meer dan alleen een salaris bieden voor iemand zijn werkzaamheden. Men wil een baan waar zij zich kan ontwikkelen in een fijne omgeving. Dit kun je allemaal als bullets verwerken in een vacaturetekst maar het is veel sterker als je dit uitstraalt richting de doelgroep. Een employer brandingstrategie helpt je om onderscheidend en zichtbaar te zijn als organisatie bij je doelgroep wat uiteindelijk resulteert in meer sollicitanten.

Recruitment campagnes

Naast een employer brandingstrategie is het uiteraard belangrijk dat jouw vacatures op het juiste moment, op de juiste plek worden gezien door jouw doelgroep die je wilt aanspreken. Wij stemmen jouw campagnes af op jouw doelgroep en houden hier rekening met hoe we de doelgroep moeten raken en welke kanalen hiervoor ingezet moeten worden. Of dit nou campagnes zijn in Google, Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn of TikTok is, onze recruitment campagnespecialisten kunnen jou verder helpen.

Hoe we werken

Onze recruitment specialisten werken samen met jou om tot een plan te komen waarbij we een doorrekening maken van de doelgroepgrootte tot aan het aantal sollicitanten het jou oplevert. Vanuit deze berekening geven wij advies over welke kanalen ingezet moeten worden en wat de juiste campagnestrategie is om tot het optimale resultaat te komen. Benieuwd hoe we dat doen?

Recruitment diensten

Ieder personeelsprobleem is uniek en vergt een andere aanpak. Door ervaringen vanuit best practices weten we wat goed aanslaat bij elke doelgroep en welke kanalen ingezet moeten worden. Ondanks dat blijft iedere recruitmentstrategie een maatwerk oplossing waarbij we zo dicht mogelijk blijven bij de identiteit van jouw bedrijf om het maximale resultaat te behalen. Of het nu zit in een employer brandingsstrategie, meer zichtbaarheid vanuit vacatures, een hoger conversieratio op vacatures, onze specialisten gaan aan de slag waarmee je meer succes kunt behalen.

Recruitment campagne specialisten

Benieuwd wie je gaat helpen? Onze recruitment campagnespecialisten hebben vanuit verschillende kanalen ervaring met het bedenken en uitvoeren van campagnes voor recruitment en het uitdenken van employer branding strategieën.

Geïnteresseerd in onze recruitment diensten?

Wil je meer weten over het oplossen van jouw personeelstekort? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Meer weten over leadgeneratie? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.