Dit is wat we doen.

Online strategie.

Ondersteuning nodig met je online strategie? Wij denken al lange tijd mee met de online aanpak van veel van onze klanten. Een goede online strategie is namelijk het startpunt van online resultaat behalen.

Onze online strategie

Leadgeneratie

Hoe zorg je ervoor dat je leads tot omzet leiden? Afhankelijk van jouw businesscase bepalen we wat de beste manier is om via je online kanalen omzet te genereren.

Recruitment

De juiste medewerkers werven is niet vanzelfsprekend. Door middel van een employment branding strategie, een werkenbij website en online campagnes maken we het je makkelijk om nieuw personeel aan te trekken.

Benchmarks

Hoe presteer je ten opzichte van je concurrentie? Met onze benchmarks krijg je inzicht in jouw plek op de markt. Zo begrijpen we wat je mogelijkheden zijn en ontdekken we groeikansen voor jouw organisatie.

Integratie marketing & sales

Laat je marketing- en salesteams met elkaar samen werken door de juiste koppeling te maken. Wij vinden in de data de weg naar een samenwerking die je teams efficiënter te werk laat gaan.

Geïnteresseerd in onze strategische diensten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze online marketing diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina of bekijk onze cases en blogs.

Wat we nog meer doen

Waar kunnen we je nog meer bij helpen?

Geïnteresseerd in onze strategische diensten?
Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.