Dit is wat we doen.

Social.

Je ontkomt tegenwoordig niet meer aan social media, of je nou naamsbekendheid, websitebezoekers of zelfs conversies wilt realiseren. Vrijwel iedereen van 16 jaar en ouder is te bereiken via social media maar hoe pak je dat aan?

Social media bij Leadrs

Social media

Als bedrijf zijnde kun je niet meer zonder social media. In de huidige maatschappij wordt niet alleen verwacht dat je aanwezig bent op social media maar ook nog eens actief en bereikbaar bent.  Welke kanalen zet jouw organisatie in om haar klanten te bedienen en te voorzien van informatie? Wij helpen jou verder met het bereiken van jouw doelgroep op social media door de juiste kanalen te kiezen, eventueel het bedenken van content en het opzetten van social media campagnes.

Kanalen

Op welke social media kanalen moet je actief zijn? Dat ligt volledig aan de doelgroep die je wilt bereiken en het doel dat je hebt. Facebook en Instagram hebben in Nederland nog steeds verreweg de meeste gebruikers, maar focus jij je op jongeren? Dan zijn Snapchat en TikTok weer hele interessante kanalen. Wil je vooral dat mensen inspiratie op doen rondom jouw producten dan is Pinterest uitermate geschikt. Heb je meer behoefte aan zichtbaarheid op business-to-business vlak dan is LinkedIn weer heel erg geschikt. Los van je doelgroep en doel ontkom je er niet aan om meerdere kanalen in te zetten en gebruik te maken van een multi-channel strategie om de doelgroep op verschillende kanalen te inspireren, informeren o te overtuigen.

Recruitment campagnes

Social media is ook uitermate geschikt om in te zetten als kanaal om personeel te werven. Afhankelijk van jouw doelgroep kun je campagnes voor zowel extra zichtbaarheid als sollicitaties inzetten op Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok.

Hoe we werken

Onze social media specialisten werken samen met jou om tot een plan te komen waar jouw organisatie het meest mee geholpen is. Of het nu om een volledige strategie gaat, een contentplan of een losse campagne? Onze specialisten denken met je mee.

Social media specialisten

Benieuwd wie je gaat helpen? Onze social media specialisten hebben vanuit verschillende kanalen ervaring met het bedenken en uitvoeren van campagnes en strategieën op social media.

Geïnteresseerd in onze social media diensten?

Wil je meer weten over hoe jij je doelgroep beter kan bereiken op social media? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Weten hoe we social media hebben ingezet met onze klanten? Hieronder vind je onze cases met fantastische resultaten die we hebben behaald. 

Tonke Campers
Naamsbekendheid en campervans
Tonke is een camperbouwer uit Terheijden. De Tonke VAN is een custom buscamper, ideaal voor de kampeerder.

Wil je meer weten over social media? Bekijk onze social insights. We nemen je graag mee in nieuwe ontwikkelingen en gave kansen die we hebben ontdekt. 

Social Media

Geïnteresseerd in onze social diensten? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.