Dit is wat we doen.

SEA.

Jouw potentiële klanten bereiken als ze naar je zoeken of zichtbaar zijn op hun favoriete websites? Zorg dat je in beeld komt bij je doelgroep met online advertising campagnes!

Search Engine Advertising bij Leadrs

Online adverteren in zoekmachines 

Met Search Engine Advertising (SEA) helpen we je om te adverteren in Google en andere zoekmachines, op relevante woorden waar je potentiële klant naar zoekt. Daarnaast kunnen onze SEA specialisten je ook ondersteunen bij het bereiken van je doelgroep met video of banners op de websites en apps die zij bezoeken.

Hoe we werken

Wat wil je bereiken met de inzet van SEA? Adverteer je al jaren actief of ga je voor het eerst starten? We bekijken jouw doelstellingen en hoe SEA daaraan kan bijdragen. Afhankelijk van jouw situatie en de beschikbare data, bepalen we een strategie en werkwijze. Meer weten?

SEA Scan

Wil je weten of de kwaliteit van jouw campagnes ten opzichte van de concurrentie nog goed is? Laat ons dan een SEA scan doen. De SEA scan geeft je inzicht in de kwaliteit van je Google Ads campagnes en brengt alle verbeterkansen in kaart. Zodat jij een totaaloverzicht hebt in hoe je marketeer of marketingteam de campagnes kan verbeteren.

Onze SEA diensten

Op basis van onderzoek, analyse en jouw doelstellingen bepalen we een SEA strategie en maken we een campagneplan. Vervolgens bouwen we de campagnes, en daarna optimaliseren en analyseren we deze doorlopend, zodat we voor jouw bedrijf het optimale resultaat behalen.

Onze SEA-specialisten

Onze SEA specialisten gaan graag de uitdaging aan om van jouw campagnes een groot succes te maken, en om de resultaten continu te blijven verbeteren!

Geïnteresseerd in onze SEA diensten?

Wil je meer weten over online advertentie campagnes en hoe je daarmee jouw potentiële klant op een effectieve manier kunt bereiken? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Benieuwd hoe we SEA hebben toegepast bij onze klanten? Bekijk hieronder een aantal cases waarmee we resultaten hebben behaald waar we trots op zijn. 

Nederlandse Obesitas Kliniek
Award winning case: Een landelijk probleem, een lokale oplossing
Lees hoe we met landelijke en lokale cijfers, eenvoudigere campagnestructuur en nieuwste SEA technieken zorgde voor een schaalbaar plan om patiënten te werven.
GroenRijk Tilburg
ROAS en omzet uit Google Ads verhogen via doorlopende optimalisatie
Op basis van de wensen en doelstellingen van GroenRijk Tilburg is Leadrs aan de slag gegaan met het optimaliseren van het Google Ads account en de Google Shopping campagnes. Lees hier de behaalde resultaten!
Rotsvast
Google Ads-campagnes met 18% daling in kosten per aanvraag!
Rotsvast is een verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder met vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf ondersteunt particulieren en investeerders bij het verhuren van hun woning.
Tonke Campers
Naamsbekendheid en campervans
Tonke is een camperbouwer uit Terheijden. De Tonke VAN is een custom buscamper, ideaal voor de kampeerder.

Wil je meer weten over adverteren in zoekmachines? Bekijk onze SEA insights. We nemen je graag mee in nieuwe ontwikkelingen en gave kansen die we hebben ontdekt. 

SEA (zoekmachine adverteren)
SEA (zoekmachine adverteren)

Geïnteresseerd in onze SEA diensten? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.