Dit is wat we doen.

E-mail.

Gebruik jij alle functionaliteiten van je e-mailsoftware of gebruik je het alleen om je nieuwsbrieven de deur uit te doen? Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden om meer te halen uit e-mailmarketing.

E-mail marketing bij Leadrs

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing is één van de voordeligste manieren om in contact te komen met jouw prospects en klanten en daarnaast ook nog eens één van de weinige middelen waar je heel ver kunt gaan qua personalisatie. Desondanks wordt e-mail door veel organisaties nog alleen gebruikt voor het verzenden van algemene nieuwsbrieven in plaats van mailings met gepersonaliseerde content en aparte opvolgflows. Bij de gemiddelde e-mailsoftware kun je namelijk al inzichten krijgen in de resultaten per gebruiker en daar je content en flows op af stemmen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

E-mail software

Ben je nog op zoek naar geschikte e-mailsoftware? Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende partijen die e-mailsoftware aanbieden. Onderling zit daar vaak qua functionaliteit, prijs, kwaliteit en service veel verschil tussen. Wij kunnen jou helpen met het inrichten jouw mailcampagnes bij verschillende aanbieders maar bevelen zelf Spotler aan bij onze klanten. Wij werken inmiddels al jaren samen en zijn tegenwoordig ook Gold Partner.

Hoe we werken

Onze e-mail specialisten zullen eerst samen met jou kijken waar je nu staat met e-mailmarketing en waar je heen wilt. Wat heb je in het verleden al gedaan en wat is er beschikbaar aan data. Vanuit daar gaan we samen met jou aan de slag met het bepalen van een e-mailstrategie. Hierin helpen we je onder andere met het opzetten van e-mailflows, het optimaliseren en uitbreiden van je klantdatabase en personaliseren van content.

E-mailmarketing specialisten

Benieuwd wie je gaat helpen? Onze e-mail specialisten hebben meerdere jaren ervaring met het opzetten en uitwerken van e-mailstrategieën en campagnes.

Geïnteresseerd in onze e-mailmarketing diensten?

Wil je meer weten over hoe jij je doelgroep beter kan bereiken op social media? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Weten hoe we social media hebben ingezet met onze klanten? Hieronder vind je onze cases met fantastische resultaten die we hebben behaald. 

No data was found

Wil je meer weten over e-mailmarketing? Bekijk onze insights. We nemen je graag mee in nieuwe ontwikkelingen en gave kansen die we hebben ontdekt. 

No data was found

Geïnteresseerd in onze e-mail diensten? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.