Dit is wat we doen.

Infrastructuur en automatisering.

Dataverzameling is essentieel in online marketing. Het doel? Deze data analyseren en je online activiteiten optimaliseren om je doelstellingen te behalen.

Infrastructuur en automatisering bij Leadrs

Dataverzameling

Online marketing bestaat uit verschillende onderdelen. Je kunt campagne voeren met behulp van o.a. Google Ads, Facebook of Snapchat. Maar ook via de niet betaalde wegen is je doelgroep te bereiken. Om door de bomen het bos nog te kunnen zien is het fijn om deze data in een overzicht te bewaren. De tool die hier het beste voor is geschikt, is Google Analytics. De verzamelde data kun je gebruiken voor analyses om te optimaliseren en constant grip te houden op je online doelstellingen en kosten.

Hoe we werken

Onze tag specialist bespreekt samen met jou wat de belangrijkste onderdelen zijn op je website en wat je inzichtelijk wilt hebben. Vervolgens wordt er een zogenoemd  “tagplan” gemaakt. In dit plan staat precies wat we meetbaar gaan maken en welke externe tools meegenomen moeten worden, denk hierbij aan Facebook, Google Ads en zelfs je cookiemelding. Onze specialist gaat er vervolgens voor zorgen dat je gewenste inzichten worden gemeten met behulp van Google Tag Manager en dat je data wordt getoond in Google Analytics.

Infrastructuur diensten

We kunnen je op meerdere manieren helpen. Bijvoorbeeld met een compleet nieuwe  inrichting van Google Tag Manager of Analytics voor je bestaande of nieuwe website. Daarnaast bieden we ondersteuning voor het implementeren van je cookiemelding zodat alle data volgens de AVG-wetregelgeving wordt gemeten.

Infrastructuur specialisten

Benieuwd wie je gaat helpen? Onze tagspecialisten hebben een brede kennis over data verzameling en hebben voor iedere situatie de beste oplossing.

Geïnteresseerd in onze infrastructuur diensten?

Wil je meer weten over het meten van je website of applicatie? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Geïnteresseerd in onze infrastructuur en automatisering? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Schrijf een bericht