Dit is wat we doen.

GIF marketing.

Open WhatsApp, Instagram Stories of Snapchat en je ziet ze gegarandeerd; stickers en GIF-jes! Wist je dat het mogelijk is om met jouw eigen stickers en GIF-jes zichtbaar te zijn op al deze kanalen? Wij helpen je daarbij.

GIF marketing bij Leadrs

Opvallen met GIF-jes

Creatief zijn met content is niet altijd makkelijk en vergt vaak veel tijd. Je wilt een bepaalde boodschap overbrengen op je doelgroep maar hier het liefst ook nog een eigen draai aangeven zodat het past bij jouw huisstijl en imago. Dat zorgt bij veel organisaties voor een extra uitdaging. GIF-jes kunnen daarbij enorm helpen omdat deze opvallen en een leuke toevoeging kunnen zijn aan jouw posts. Inmiddels zijn GIF-jes door iedereen geaccepteerd en worden ze veel gebruikt. Wist je dat er namelijk ruim twee miljard keer per maand vanuit social media wordt gezocht naar een GIF-je om te gebruiken?

GIF-jes voor intern gebruik

Moet je GIF-jes dan per se gebruiken in uitingen voor je doelgroep? Nee, we hebben meerdere klanten in onze GIF studio ontvangen die GIF-jes opnemen puur voor intern gebruik. Zij maken er een bedrijfsuitje van om hun personeel een eigen GIF-je op te laten nemen en gebruiken deze vervolgens alleen intern op WhatsApp of in de chats van Microsoft Teams of LinkedIn. Er zijn dus genoeg mogelijkheden, ook als je GIF-jes niet wilt inzetten voor je klanten.

GIF studio

Om GIF-jes te maken hebben wij een eigen studio in Breda waar je met meerdere personen voor een green screen je eigen GIF-jes kunt laten maken. Optioneel kunnen wij met onze GIF studio ook op locatie opnamen maken.

Hoe we werken

Onze GIF specialisten zullen eerst in een digitale meeting jouw wensen en doelen bespreken om vervolg een inschatting te maken van wat jullie nodig hebben. Daarna volgt een eventuele brainstorm waarbij we met jullie sparren over creatieve invalshoeken voor jullie GIF-jes. Tijdens de opnamedag blokken we een dagdeel om zoveel mogelijk opnamen te maken waaruit jullie vervolgens een keuze maken van de beelden die je verwerkt wilt hebben tot GIF-je.

GIF specialisten

Benieuwd wie je gaat helpen? Onze GIF specialisten hebben vanuit verschillende kanalen ervaring met het bedenken van creatieve ideeën voor jouw eigen GIF-jes.

Ook jouw eigen GIF-jes?

Wil je ook jouw eigen GIF-jes laten maken in onze GIF studio? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Ook jouw eigen GIF-jes? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.