Dit is wat we doen.

Copywriting.

Middels (SEO) copywriting helpen we jou om overtuigende content te creëren. Dankzij kwalitatieve teksten zullen jouw klanten een tekst niet alleen lezen, maar ook worden aangezet tot actie.

Copywriting bij Leadrs

(SEO) copywriting

Wil je wervende en overtuigende teksten voor je website? Onze SEO-copywriting specialisten schrijven teksten die niet alleen aanzetten tot actie, maar ook met het doel om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Zo voldoen de teksten aan de richtlijnen van Google en sluiten deze aan bij potentiële klanten.

Hoe we werken

Onze specialisten werken graag met je samen om tot de juist content te komen. Dit doen we op basis van data, input en/of interviews. Zo zorgen we ervoor dat de teksten optimaal aansluiten bij jullie wensen en bedrijfsstrategie. Benieuwd naar onze Leadrs-werkwijze?

Copywriting diensten


Het schrijven van enkele teksten, een copywriting training of het uitrollen en uitvoeren van een complete contentstrategie. Van een éénmalig project tot een vaste of flexibele samenwerking, samen met jou bekijken we wat je nodig hebt. Onze specialisten pakken datgene aan waarmee je de meeste stappen vooruit zet.

SEO copywriting specialisten

Benieuwd wie je gaat helpen? Onze SEO copywriting specialisten hebben een brede kennis over zowel copywriting als SEO. We’re ready to play! Benieuwd naar onze specialisten?

Geinteresseerd in onze SEO diensten?

Wil je meer weten over het optimaliseren van jouw online vindbaarheid? Wil je samen met ons aan de slag aan je content? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

Hulp nodig met jouw content? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.