HomeReferentiesVan Oers

Van Oers

"Meer omzet uit nieuwe en bestaande klanten en kostenbesparing door integratie van websites, was het doel & resultaat waarmee Leadrs ons heeft begeleid."
16%
Conversie verbetering
>19
Websites geïntegreerd
<32%
Verlaging van bounce percentage

Met ruim 350 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Met vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert. Vanuit deze locaties richten ze zich op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Van Oers heeft veel verschillende diensten, die allemaal een eigen identiteit en website hadden. Gevolg was dat er meer dan 19 verschillende sites waren. In de beginjaren goed voor de vindbaarheid maar doordat er steeds meer duplicate content kwam, klanten niet op de hoogte waren van cross sell mogelijkheden en de Google rankings veranderden ontstond de vraag om alle sites te migreren naar een website. Bovendien vergde het onderhoud aan de websites ook heel veel tijd en namen de kosten voor hosting en updates exponentieel toe.

Leadrs werd gevraagd om Van Oers te helpen bij de website migratie en met een stappenplan te komen om de Google rankings te behouden/uit te bouwen. Na strategiesessies met alle verschillende diensten over de top 3 van wensen (hoe ze de site in willen zetten) werd een RFQ gemaakt met alle functionaliteiten & randvoorwaarden en drie verschillende leveranciers uitgenodigd. Nadat de selectie was geweest hebben we samen conversiegerichte templates gemaakt en het projectmanagement op ons genomen. Met als resultaat dat de doelstellingen werden gehaald en de site daadwerkelijk ook aan de gestelde wensen voldoet om meer cross sell te stimuleren, meer interactie plaatsvindt en de 3 kernwaarden van Van Oers (betrokken, daadkrachtig, oplossingsgericht) overal terugkomen.

Uiteraard zijn er nog genoeg kansen die het gehele marketingteam van Van Oers intern oppakt, Leadrs ondersteunt waar nodig bij strategische online vraagstukken.

Cross sell mogelijkheden en kostenbesparingen door migratie websites

Compleet plan van aanpak om te komen tot een website die cross sell stimuleert

Van Oers case
 • Aanleiding

  We hebben 19 verschillende website en identiteiten waardoor het voor klanten niet duidelijk is wat we allemaal voor diensten kunnen leveren en waardoor het onderhoud van de sites veel tijd en investering vergt.

 • Plan van aanpak

  Een geheel website migratie traject (van strategie, selectie, ontwerp, projectmanagement en migratie) werd opgezet, waarbij de USP’s en wensen van alle diensten werden geïntegreerd in een nieuwe site met een moderne look die ook nog cross sell stimuleert en waarbij de klant op de voorgrond treedt.

 • Resultaat
  • 19 websites geïntegreerd naar een website zonder verlies van SEO ranking
  • Conversieverbetering van 16%
  • Verhoging van aantal page views, tijd die doorgebracht wordt op de website en verlaging van het bounce percentage met 32%
Jordi Damen

Ook voorop lopen binnen de financiële branche?

Wij delen graag onze benchmarks, innovaties en mogelijkheden met je!

Dit wil ik ook