HomeReferentiesNederlandse Obesitas Kliniek

Nederlandse Obesitas Kliniek

Door middel van het optimaliseren van het Google Mijn Bedrijf profiel van de Nederlandse Obesitas Kliniek is het aantal vertoningen met 26,67% toegenomen.
+26,67%
Meer vertoningen
+19,5%
Meer vertoningen op algemene zoekresultaten
+21,33%
Meer routebeschrijvingen

Lokale vindbaarheid verbeteren met Google Mijn Bedrijf

Hoe zorg je ervoor dat een bedrijf die zijn klanten voornamelijk uit de regio haalt meer relevant verkeer naar de website trekt? Google Mijn Bedrijf kan hier een sterk middel voor zijn. Daarom is er gekozen om Google Mijn Bedrijf in te zetten om de lokale vindbaarheid te verbeteren.

Dit is gedaan voor 5 verschillende vestigingen, waarbij dezelfde elementen zijn geoptimaliseerd. Dit betreft de bedrijfsnaam, categorie, omschrijving, afbeeldingen, posts en landingspagina.

Doel

Het doel van het optimaliseren van het Google Mijn Bedrijf Profiel is dat het aantal vertoningen van het Google Mijn Bedrijf profiel verbeterd, wat zorgt voor meer interactie met het Google Mijn Bedrijf account. Dit alles met het uiteindelijke doel om meer conversies te behalen.

Plan van aanpak

In de optimalisatie van het Google Mijn Bedrijf profiel is gelet op het gebruik van zoekwoorden gerelateerd aan het plaats met veel zoekvolume zodat NOK hier beter zichtbaar op wordt. Daarnaast is er ook getracht om een zo goed mogelijk beeld van het bedrijf te geven, zodat eventuele twijfel wordt weggenomen bij de gebruiker.

Google Mijn Bedrijf optimalisatie
 • Aanleiding

  Het verbeteren van de online vindbaarheid zodat er meer relevant verkeer naar de website wordt geleid om meer conversies te behalen.

 • Plan van aanpak

  Het optimaliseren van de het Google Mijn Bedrijf profiel, waarbij belangrijke zoekwoorden terugkomen en er meer gestuurd wordt op een conversie.

 • Resultaat
  • +26% meer vertoningen in de zoekresultaten en Google Mijn Bedrijf
  • +19,5% meer vertoningen op algemene lokale zoekopdrachten
  • + 8,78% meer website bezoeken
  • +21,33% meer routebeschrijvingen
  • +238 behaalde doelen
Jordi Damen

Ook hulp nodig bij het optimaliseren van jouw Google Mijn Bedrijf account?

Wij maken graag een advies op maat voor je!

Dit wil ik ook