Hier zijn we trots op.

Dit is onze prijzenkast.

We laten graag zien waar we trots op zijn. Als daar een prijs bij hoort, is dat natuurlijk helemaal top! Hieronder vind je de nominaties en prijzen die we in de wacht hebben weten te slepen.

Emerce top 100 | 2021

Door Emerce zijn we verkozen tot een van de beste digital marketingbureaus klein van Nederland.

Dutch Search Awards | PPC low budget | 2021

Voor onze klant Nederlandse Obesitas Kliniek hebben we een low budget ppc campagne opgezet om aanmeldingen voor de voorlichtingsavond en soft leads te genereren.

Friends of Search Awards | 2022

In 2022 hebben we een dubbele nominatie in de wacht weten te slepen tijdens de Friends of Search Awards voor onze samenwerking met Kemkens en Buitenhof Tuinmeubelen.

Emerce 100 | 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze cases

GroenRijk Tilburg
ROAS en omzet uit Google Ads verhogen via doorlopende optimalisatie
Op basis van de wensen en doelstellingen van GroenRijk Tilburg is Leadrs aan de slag gegaan met het optimaliseren van het Google Ads account en de Google Shopping campagnes. Lees hier de behaalde resultaten!
Nederlandse Obesitas Kliniek
Optimaliseren van het Google Mijn Bedrijfprofiel
Door middel van het optimaliseren van het Google Mijn Bedrijfprofiel van de Nederlandse Obesitas Kliniek is het aantal vertoningen met 26,67% toegenomen.
Rotsvast
Google Ads-campagnes met 18% daling in kosten per aanvraag!
Rotsvast is een verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder met vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf ondersteunt particulieren en investeerders bij het verhuren van hun woning.
Amega
Lanceren van mini-actiesites om actiemodellen te verkopen
Amega kwam als eerste in de branche met speciale actiewebsites waarop actiemodellen werden verkocht dankzij het advies van Leadrs.
Buitenhof Tuinmeubelen
Recruitment-campagne om nieuwe mensen aan te nemen en op te leiden!
Leadrs hielp Buitenhof Tuinmeubelen met de recruitment van nieuw personeel en leidde ze ook direct op tot nieuwe online marketeers.

Samen in de prijzen vallen? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Schrijf een bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.