Dit is hoe we werken.

Playground for winners.

Leadrs is meer dan alleen jouw online marketingbureau. We denken mee op verschillende niveaus en voltooien samen met jou verschillende levels om eindbaas te worden.

1

Je online bondgenoot

Samen gaan we de strijd aan en nemen we jou mee als online bondgenoot waar we open en transparant mee communiceren. Geen technische termen maar gewoon in begrijpelijke taal.

2

Je strategisch geweten

We beheren jouw budget alsof het onze portemonnee is en zullen met onze resultaatgerichte aanpak altijd strijden voor het optimale resultaat.

3

Je inspirator

Als je voorop wilt lopen is stilstaan geen optie, daarom zijn we continu bezig met ontwikkeling en innovaties om nieuwe kansen te benutten.

4

Je funfactor

Successen moet je vieren, dat doen we niet alleen met onze collega’s maar ook met jou!

Know the game.

Online marketing en onze specialismen ontwikkelen zich razendsnel.

Leadrs kent de nieuwe spelregels, zo staan we al met 1-0 voor. De belangrijkste spelregel? Dat is online marketing als geheel zien, over alle kanalen heen. Dat doen we niet zomaar als jouw bureau, maar als verlengstuk van jouw organisatie met oprechte betrokkenheid. Als verbindende schakel tussen marketing en sales, of tussen marketing en HRM.

Wat wil je winnen? Of het nu gaat om leads, om omzet, om groei of om het aantrekken van nieuw personeel; we blinken uit als we all-in mogen meedenken en adviseren. Daar staan we bekend om. We gaan voor de winst en horen ook tot de top van Nederland. En daarom spelen bedrijven graag het spel met ons.

Play the game.

In Google kun je met advertentiebudget snel scoren, in SEO wint de aanhouder.

Voor je socials is een krachtige strategie het aanvalsplan en zijn sterke content en campagnes je spitsen. Leadrs speelt het spel strategisch én tactisch. We werken strategisch samen met onze klanten en juichen graag en veel bij kortetermijnresultaten en snelle successen.

We spelen graag voor klanten die weten wat ze willen en daar alles voor willen doen. Dat doen wij ook voor onze klanten. Wij gaan door waar anderen stoppen. We werken snoeihard, doen graag iets extra’s, zijn waanzinnig creatief, we meten alles door, we zijn 100% transparant in onze rapportages en zijn erop gebrand om te winnen.

Enjoy the game.

Vaak wint het team dat het meeste plezier uitstraalt.

Daarom spelen we bij Leadrs ook om plezier te hebben. Vanaf het eerste fluitsignaal genieten we van een nieuwe samenwerking. Met ons team, met vakgenoten en met onze klanten. We beleven ons vak als een geweldig spel dat we iedere dag mogen spelen en waarin we iedere dag beter willen worden.

We zoeken dan ook in alles de competitie. Van het verslaan van de concurrentie tot een potje pingpong op ons kantoor. We dagen elkaar uit en maken elkaar beter. Hard werken en hard lachen. Samen successen vieren. Dat noemen we de volle winst.

Meer weten over Leadrs?
Neem contact met ons op!

Contactformulier

Schrijf een bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.