HomeBlogTopnotering in Emerce 100 voor Leadrs

Topnotering in Emerce 100 voor Leadrs

Leadrs staat in de Emerce 100 met maar liefst 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ binnen de categorie ‘Digital marketingbureaus klein’. Wij zijn supertrots op deze score en zijn dankbaar voor het vertrouwen van al onze klanten!

Twee jaar geleden zijn we gestart met een traject om meer zichtbaar te zijn met hetgeen we allemaal doen bij Leadrs. Het is dan heel tof om te zien dat we na de recente nominaties bij de Google Partner Awards en de Dutch Search Awards nu ook in de Emerce 100 staan met vijf sterren. Een mooie beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren en een motivatie om deze lijn door te trekken!

Successen moet je uiteraard samen vieren en komende periode zullen we al onze klanten en relaties verrassen!

Hieronder ook het interview dat in de Emerce100 is gepubliceerd.

Emerce 100
De Emerce 100 is een initiatief van Emerce. De Emerce 100 is samengesteld op basis van meningen uit de branche, dus ook een mooie erkenning van vakgenoten. Emerce is uitgegroeid van het grootste vakblad in de branche tot een multi-channel platform gericht op alle vormen van digital en innovatie. Dit gaat van digitale marketing en e-commerce tot prijzen als de Website van het Jaar en dus de Emerce 100. De Emerce 100 wordt jaarlijks samengesteld op basis van een enquete onder beslissers uit de online industrie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijke onderzoeker Motivaction.

Jordi Damen - Leadrs

Meer weten over online marketing tijdens de corona crisis?

Mocht je vragen, opmerkingen, ideeën of aanvullingen hebben, neem gerust contact met ons op.

Direct contact