HomeBlogCoronavirus: Protocol Leadrs

Coronavirus: Protocol Leadrs

Coronavirus

Het coronavirus en de gevolgen zijn momenteel gesprek van de dag. Onduidelijk is hoe lang deze situatie nog gaan duren en wat de economische gevolgen op korte én lange termijn zullen zijn. Middels dit bericht willen we je graag informeren hoe wij als Leadrs onze maatregelen hebben genomen om continuïteit te bieden voor onze klanten.

Getroffen maatregelen

  • Sinds maart hebben we onze medewerkers opgedragen om zoveel mogelijk, in lijn met het advies van het RIVM, de komende tijd vanuit huis te werken en alle richtlijnen te volgen.
  • Medewerkers die symptomen hebben zoals koorts, niezen, hoesten, kortademigheid, druk op de borst, enz. werden al eerder verzocht om thuis te blijven en contact te zoeken met de GGD.
  • Leadrs heeft de technologische capaciteit voor onze gehele organisatie om op afstand te werken en dagelijks is er om 9 uur een stand up en overleg over alle acties voor onze klanten en om 13.30 uur ook. Alle directe nummers zijn ook bereikbaar om overleg te hebben.
  • Om kort op de bal te zitten in de interne- en klantcommunicatie hebben we alle tools uitgeprobeerd en werken we via whereby.com om meetings virtueel plaats te laten vinden.

Daarnaast zullen we een aantal tips verstrekken over wat te doen met je online marketing activiteiten om de eventuele negatieve gevolgen te minimaliseren.

Wij wensen iedereen veel sterkte, maar vooral een goede gezondheid toe in deze onzekere tijden.

En heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Jordi en het gehele team van Leadrs

image description

Meer weten over ons corona protocol?

Wil je meer weten over ons corona protocol, of wil je meer weten over hoe je jouw klanten het beste online kunt bedienen tijdens deze periode? Neem dan contact met ons op.

Direct contact