fbpx
Lanceren van mini-actiesites om actiemodellen te verkopen

Amega

Cases / 

Amega
>28.000
Leads gegenereerd
4
Innovaties als eerste gelanceerd
+12
Benchmarks voor effectieve campagnes

Sinds 2008 is Leadrs de online partner van Amega Groep. Amega Groep bestaat uit meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland (regio Drechtsteden). 

Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 450 mensen, is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen (Opel, Volkswagen, Audi, Hyundai, Peugot, etc), Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Kenmerk van de Amega Groep is dat ze willen voorop lopen en dit jaar op jaar bewijzen door in volume en omzet te groeien.

Strategie en campagneplan

Eind 2008 lanceerden we als eerste in de branche een mini actiesite om actiemodellen te verkopen. Dit was zo succesvol dat we daarna voor meerdere actiesites voor de andere merken hebben gelanceerd en Google Ads campagnes hebben gedraaid.

Toen meerdere dealers dit kopieerden hebben we de focus gelegd op introducties van nieuwe modellen, waarbij we met een complete lanceringsstrategie de concurrentie voor waren door inzet van veel content op de website, social media en via e-mail marketing.

Met de komst van de eerste elektrische auto’s werd YouTube ingezet om alle features en mogelijkheden duidelijk te maken voor de (potentiële) klant. Door de autoverkopers van Amega ook de hoofdrol te geven in de opname werd de geloofwaardigheid vergroot en werden de verkopers van Amega ook gezien als autoriteit die meer informatie konden bieden dan de importeur en de collega dealers.

Inmiddels zijn we met de 4e innovatie bezig binnen de automotive branche en deze zal binnenkort ook aan de buitenwereld bekend worden gemaakt.

Het resultaat

84

sales gesprekken

 

69

auto’s verkocht

 

€ 97,90

all-in kosten per sale

 

€ 320K

winst!

Vorige case
Volgende case
Ook winnen in jouw branche?

Wij delen graag onze kennis en kunde met je. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een kop koffie in onze playground for winners.