HomeBlogAvans gastcollege referenties

Avans gastcollege referenties

Zoals wellicht ook te zien is op onze social kanalen geven we regelmatig gastcolleges op diverse online marketing opleidingen. Een ervan is Avans en van onze contactpersoon Shaula Nuijts kregen we een leuke positieve referentie van een van de leerlingen. We delen graag onze kennis aan toekomstige online marketeers en het is leuk om te lezen dat het gewaardeerd wordt.

Hieronder de referentie van één van de studenten, waarbij we tweemaal genoemd worden😉:

Tijdens deze minor hebben er enorm veel gastcolleges plaatsgevonden, de ene vond ik interessanter dan de andere maar dat is altijd zo. Het gastcollege van Letty de Nijs in week 1 van deze minor is mij nog steeds bij gebleven, ze vertelde ons meer over neuromarketing waar ik nog niks van af wist echt super interessant.

Ook het gastcollege van Rico Schilt in week 14 vond ik heel erg interessant, hij kwam ons vertellen over GIF-marketing. Ik wist zelf wel wat een GIF was en hoe je deze kon gebruiken, maar had nog nooit gehoord over GIF-marketing. Het was een super interessant gastcollege, waarvoor we ook als opdracht een eigen GIF moesten maken voor onze opdrachtgever Kavel84 die we wellicht ook kunnen gebruiken tijdens onze implementatie presentatie.

De gastcolleges waren echt heel erg nuttig om een goede analyse en advies te maken voor onze opdrachtgever, zoals het gastcollege van Anke Beekmans waar we een STDC-model en een GTB-model moesten maken en deze hebben we ook daadwerkelijk gebruikt in ons adviesrapport. Ik ben super blij dat ik alle gastcolleges aandachtig gevolgd heb, waardoor ik veel nieuwe informatie op heb kunnen doen over veel verschillende onderdelen.

Jordi Damen - Leadrs

Meer weten over gastcolleges?

Wil je ook dat Leadrs een gastcollege komt geven op jouw onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op.

Direct contact