Playground
for winners.

Ambitieuze ondernemers lopen voorop. Samen met jou willen wij winnen, of dit nu in de zoekmachines is of op sociale media. Met de nieuwste technieken en interessante data pakken we samen de koppositie.

Dit is wat we doen

We zijn niet zomaar een online marketing bureau. We denken strategisch met je mee en zorgen ervoor dat je de beste positie pakt met jouw online uitingen. We lopen voorop door slim gebruik te maken van data en de nieuwste technieken.

Online strategie

Samen bedenken we wat de beste manier is om de eerste plek te pakken. Wij denken met je mee vanaf de eerste zet.

Digital marketing

Onze online specialisten brengen jouw boodschap over. Door een mix in te zetten van verschillende kanalen speel je altijd mee. 

Content & creatie

Je content zorgt ervoor dat je bovenaan staat. Wij schrijven en designen en maken je onsterfelijk met onze GIF-marketing®.

Data & technieken

Echte winnaars evalueren hun prestaties en zetten de juiste tools in om te blijven winnen. De winst die delen we natuurlijk graag.

Onze cases

Nederlandse Obesitas Kliniek
Award winning case: Een landelijk probleem, een lokale oplossing
Lees hoe we met landelijke en lokale cijfers, eenvoudigere campagnestructuur en nieuwste SEA technieken zorgde voor een schaalbaar plan om patiënten te werven.
Amega
Award winning case: Introductie nieuw model ENYAQ iV’s
Lees hoe deze campagne ervoor heeft gezorgd dat we de meeste ENYAQ iV’s aan private lease rijders in heel NL hebben mogen leveren!
GroenRijk Tilburg
ROAS en omzet uit Google Ads verhogen via doorlopende optimalisatie
Op basis van de wensen en doelstellingen van GroenRijk Tilburg is Leadrs aan de slag gegaan met het optimaliseren van het Google Ads account en de Google Shopping campagnes. Lees hier de behaalde resultaten!
Rotsvast
Google Ads-campagnes met 18% daling in kosten per aanvraag!
Rotsvast is een verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder met vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf ondersteunt particulieren en investeerders bij het verhuren van hun woning.
Buitenhof Tuinmeubelen
Recruitment-campagne om nieuwe mensen aan te nemen en op te leiden!
Leadrs hielp Buitenhof Tuinmeubelen met de recruitment van nieuw personeel en leidde ze ook direct op tot nieuwe online marketeers.

Insights

Winnen doen we samen. Daarom brengen we je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing via ons blogs, evenementen en uitdagingen. 

Contentstrategie: Wat is het belang van een goede contentstrategie en hoe maak ik die?

Een contentstrategie. Dat klinkt natuurlijk heel leuk, maar wat is het en hoe pak je dit aan? Wij helpen je daar graag mee verder.  Door...
Social Media

Meet the

team

Dit is ons team

Onze collega’s zijn fanatiek, gedreven en spelen het spel om te winnen. 

Team Social van Leadrs - Online Marketing Bureau Breda
Erhan en Tim spelen een potje tafeltennis in onze Playground - Leadrs
Team SEA van Leadrs - Online Marketing Bureau Breda
Het Leadrs team tijdens een borrel - Leadrs Online Marketing Bureau Breda
Team SEO van Leadrs - Online Marketing Bureau Leadrs in Breda